Hoşgeldiniz  

Çiçeğin patronlarından EXPO 2016 ile işbirliği

Semih Köken | 08 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Çiçeğin patronlarından EXPO 2016 ile işbirliği

ORTA Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (OAİB) Yönetim Kurulu Toplantısı, EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı’nda yapıldı. Toplantıda EXPO 2016 kapsamında yapılabilecek işbirliği konuları da gündeme geldi.
ORTA ANADOLU SUS BITKILERI VE MAMULLERI IHRACATCILARI BIRLIGI (OAIB) YONETIM KURULU TOPLANTISI, EXPO 2016 ANTALYA SERGI ALANI'NDA YAPILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Türkiye çapındaki 11 süs ihracatçıları birliği üyelerinden oluşan OAİB, gündemlerinde yer alan konuları görüşmek üzere Aksu’da bulunan EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı’nda toplandı. Yönetim kurulu üyeleri, EXPO 2016 Antalya Ajansı genel sekreter yardımcıları Levent Murat Danışman ve Mücahit Şengül tarafından karşılandı.

ORTA ANADOLU SUS BITKILERI VE MAMULLERI IHRACATCILARI BIRLIGI (OAIB) YONETIM KURULU TOPLANTISI, EXPO 2016 ANTALYA SERGI ALANI'NDA YAPILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Yönetim kurulu toplantısında EXPO 2016 Antalya Ajansı Peyzaj ve Bahçe İşleri Direktörü Ece Gökok tarafından EXPO 2016 ile ilgili sunum yapıldı, ardından alan gezisi gerçekleştirildi. Yönetim kurulu üyeleri daha sonra EXPO Tepesi’ne çınar ağacı dikerek alan ziyaretini tamamladı. Alan gezisinin ardından yönetim kurulu üyeleri, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül ve ilgili direktörlüklerle EXPO 2016 Antalya kapsamında yapılabilecek işbirliğini ele aldı.

ORTAK ÇALIŞMA YAPACAĞIZ
ORTA ANADOLU SUS BITKILERI VE MAMULLERI IHRACATCILARI BIRLIGI (OAIB) YONETIM KURULU TOPLANTISI, EXPO 2016 ANTALYA SERGI ALANI'NDA YAPILDI. (OSMAN BAGDATLIOGLU) (FOTO:ANTALYA-DHA)

EXPO 2016’ya en başından beri destek verdiklerini belirten OAİB Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, “Gerçek anlamda bakıldığı zaman biz zaten 2008 yılından bu yana EXPO’nun içindeyiz. Birlik olarak ilk kuruluş aşamasından bu yana içindeydik. Şu an EXPO’nun bitmesine çok az bir zaman kala bütün gayretimizi, gücümüzü verme ihtiyacı hissediyoruz. Çünkü sonuçta bizim sektörümüzü ilgilendiren bir nokta. Burada ortak çalışmalarda gerek festivalde olsun gerekse iç bahçelerde, yarışmalarda, yeşil şehirler yarışmasında birçok noktada birçok birimle ortak istişare çalışması yapacağız” dedi.

BÜTÜN TÜRKİYE EXPO İÇİN EL ELE VERMELİ

“Bütün Türkiye’nin el ele verip bu organizasyonla iç içe olması gerekiyor” diyen Bağdatlıoğlu, EXPO ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyacaklarını ifade ederek şunları söyledi;

“Umut ederim iyi bir işbirliğiyle güzel şeyler çıkarırız. Çünkü bu EXPO olduktan sonra ve bittikten sonra yine Antalya’ya ve Türkiye’ye kalacak, buna sahip çıkmamız gerekiyor. Bununla birlikte, neler yapabiliriz, nasıl çevreyi, yeşili konuşabiliriz, bu amaçla burada olmaktan mutluyum.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle