Hoşgeldiniz  

CHP İlçe Binasında Üye Kayıtta Adeta İzdiham yaşandı

Semih Köken | 17 Mayıs 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

CHP İlçe Binasında Üye Kayıtta Adeta İzdiham yaşandı

Uzun süredir CHP’ye transferi konuşulan Mustafa Gül’e parti rozetini, Ankara’daki CHP grup toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu takmıştı. Başkan Yardımcısı Ahmet Can ve Aslı Bayar Ulukapı ile Kemer Belediyesi meclis üyeleri Özcan Çeliktaş, Semih Top ve Recep Yılmaz da CHP’ye geçerek rozetlerini takmışlardı.

Bu gün Kemer CHP İlçe binasını ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve beraberindekiler partiye yeni üye kaydı yaptırdılar. CHP ilçe yetkililerinden yapılan açıklamaya göre bu gün yaklaşık 400 kişi yeni üye kaydı yaptırdı. Üye kayıtlarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söylediler.

CHP İlçe binasını ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül partiye yeni katılan vatandaşlarla birer birer tokalaşarak ülkemiz ve partimiz için hayırlı olsun temennisinde bulundular. Yapılan mini törene, Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Meclis Üyeleri Aslı Bayar Ulukapı, Semih Top ve Recep Yılmaz katıldı.

Vatandaşların konuşma isteğini yerine getiren Başkan Gül burada yaptığı konuşmada; 2019 seçimlerinde CHP’nin uzak ara farkla kazanacağını bir kez daha tekrarlayarak vatandaşlardan büyük alkış aldı. Kendi ayarında Kemer’de siyasetçi olmadığının da altını çizen başkan Gül; hodri meydan dedi. 1994 seçimlerinde CHP’den Belediye Başkanı olduğunu siyaset gereği 2009 ve 2014 seçimlerinde MHP aday olduğunu ve Belediye başkanlığını 2 dönem kazandığını da sözlerine ekleyen başkan Gül; 2019 seçimlerinde de açık ara farkla kazanacağını söyledi. Bu gün burada işini gücünü bırakıp sadece bir telefon mesajı ile, tüm arkadaşlarımıza, büyüklerimize ve Kemer sevdalılarına teşekkür ediyorum en kötü günümüz böyle olsun. Sözlerine, bizim hayatta vazgeçemeyeceğimiz inancımız var diye devam eden Başkan Gül; bayrağımız var, camilerimiz var, Cumhuriyetimiz var ve Atamızın bize bırakmış olduğu Türk terbiyesi var onun için Ne Mutlu Türküm diyene, hepinize saygılar ve sevgiler sunarım. Dedi

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 6 kişi
Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, oturan insanlar ve açık hava

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle