Hoşgeldiniz  

Cankurtaranlar bugün kupa için yarışacak

SEMİH KÖKEN | 29 Mayıs 2015 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) tarafından organize edilen 4’üncü Cankurtaran Yarışması Kemer Ayışığı koyunda bugün yapılacak.

Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB)’un organize ettiği, 4’üncü Cankurtaran Yarışması, Ayışığı koyunda bugün saat 17:00’de gerçekleştirilecek. Düzenlenen yarışma cankurtaranlık görevine ve insan hayatına verilen öneme dikkat çekerek farkındalıkları arttırmak, bilinçlendirmek ve çalışan cankurtaranların sezon öncesi sahip oldukları bilgileri uygulamalı olarak test ederek deneyim kazanmaları amaçlanıyor. Cankurtaran Yarışması ile ilgili olarak ön bilgilendirme toplantısı Ayışındaki Dakapo Beach’de düzenlendi.

Yarışmanın kuralları ve ödüller hakkında bilgi veren KETOB Başkanı Tayyar Gül, Bu yıl yarışmanın 3 etaptan oluşturulduğunu, birinci olan cankurtarana tam altın ve kupa, ikinciye yarım altın ve madalya, üçüncüye çeyrek altın ve madalya ile birlikte cankurtaran temel malzemelerinin Öncü Cankurtaran Malzemeleri firması tarafından verileceğini ve ayrıca bu yıl revize edilen etaplarda ilk 10 ‘a kalan cankurtaranlara ağırlığınca Çamlıca Gazoz’u armağan edileceğinin belirtti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle