Hoşgeldiniz  

Çanakkale Şahaadet Ayakta Alkışlandı

Semih Köken | 18 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Çanakkale Şahaadet Ayakta Alkışlandı

Kemer Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çanakkale Şahaadet adlı tiyatro oyunu ilgiyle izlendi.
Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu tarafından hazırlanan, Ünal Çeken’in yazıp yönettiği Çanakkale Şahaadet oyununu gündüz Kemer’de Eğitim gören öğrenciler akşam ise Kemer’de yaşayan vatandaşlar izledi.

Kemer Belediyesi Aslanbucak düğün salonunda sergilenen “Çanakkale Şahaadet” adlı tiyatro oyununda salon gündüz ve akşam seanslarında adeta doldu taştı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ünde ilgi ile izlediği oyunu, Eşi Neşe Gül, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcıları Semih Top, Nuray Minta, Meclis Üyesi Özcan Çeliktaş, MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Tural Nizam, Kemer Belediye Spor Kulüp Başkanı Ömer Bilici, Futbol ve Güreş Takımı ile çok sayıda davetli katıldı.

Kemer Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesinde Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu tarafından sahnelenen tek perdelik oyun büyük beğeni topladı. Oyunu ücretsiz olarak izleme olanağı veren davetliler, Kemer Belediyesine teşekkür ederek bu tarz kültürel etkinliklerin devam etmesini istedi.
Kemer Belediyesi Aslanbucak Düğün Salonunda sergilenen oyun yaklaşık bir saat sürdü oyunu izleyenler ve Başkan Mustafa Gül, tiyatrocuları ayakta alkışlandı.
Gündüz programını da az da olsa öğrencilerle birlikte izlemi olanağı bulduğunu anlatan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı konuşmada; “Çanakkale Zaferi’nin Türk tarihinde önemli ve ayrı bir yeri vardır. Çanakkale Zafer’inde ortaya koyulan o destanı ve mücadeleyi gençlerimize ve vatandaşlarımıza bir kez daha anlatmak amacıyla ilçemizde tiyatro oyunu sahneledik. Emeği gecen sanatçılarımıza ve herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Programın sonunda Başkan Mustafa Gül, yönetmen ve Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıran Ünal Çeken’e bir plaket takdim ederek kutladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle