Hoşgeldiniz  

Çalışkan Arılar’dan kaymakama ziyaret

Semih Köken | 07 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Çalışkan Arılar’dan kaymakama ziyaret

ANTALYA’nın Kaş İlçesi ve Kalkan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kaş Çocukları İçin Çalışkan Arılar Derneği yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Bilgihan Bayar’ı makamında ziyaret etti. Dernek yönetimi yaptıkları çalışmalarda kaymakamlıkla koordineli çalışmak istediklerini belirtti.

Üyelerinin çoğunluğunu Kaş ve çevresinde yaşayan yabancıların oluşturduğu Kaş Çocukları İçin Çalışkan Arılar Derneği üyelerinin Kaymakam Bilgihan Bayar’ı ziyaretine dernek yönetim kurulu üyeleri Gwen Gill, David Chinery, Heather Chinery, Kaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayhan Yıldırım katıldı.

Gwen Gill, “Dernek olarak Kaş’ta eğitim öğretim gören öğrencilerin ve yardıma muhtaç insanların sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Kapsamlı yardımlar yapıyoruz. Ancak kaymakamlık ve vakıfla birlikte çalışmak istiyoruz. Yardıma muhtaç insanları ve yardım yapılacak öğrencileri sizin tespit etmenizi istiyoruz. Bu yöntemle yapılan yardımların amacına daha uygun şekilde ulaşacağını düşünüyoruz” dedi.

Kaymakam Bilgihan Bayar da “Sizler Kaş’ta çocukların ve insanların mutluluğu için özveriyle çalışan gönüllü kahramanlarsınız. Bundan sonra yardım yapacağınız kişileri, mahalle muhtarları ve kamu görevlileri belirleyecek. Yardımları dernek ve vakıf üyeleri birlikte götürerek teslim edecek. Gönlünüz rahat olsun” diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI

 

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya / Kaş – KAŞ

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle