Hoşgeldiniz  

ÇALIŞANLARIMIZI DAİMA DESTEKLEYECEĞİZ

Semih Köken | 28 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

ÇALIŞANLARIMIZI DAİMA DESTEKLEYECEĞİZ

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMUDER) Genel Başkanı Cevdet Baştuğ ve yönetim kurulu üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ettiler. Baştuğ, Belediye çalışanlarına verdiği destekten dolayı Başkan Gül’e bir kez daha teşekkür etti.

Bir dizi çalışma yapmak üzere Antalya’ya gelen Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMUDER) Genel Başkanı Cevdet Baştuğ ile yönetim kurulu üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü de makamında ziyaret ettiler. “Binlerce üyesi bulunan derneğimizde, Başkan Gül’ün ayrı bir yeri ve önemi bulunmaktadır” diyen KAMUDER Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, çalışanlarına verdiği destekten dolayı Başkan Gül’e teşekkürlerini sundu. KAMUDER tarafından önceki aylarda Yılının En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Ödülüne layık görülen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini şu sözlerle ifade etti. Kamu’da görev yapan tüm çalışanlar için önemli bir konuma sahip olan KAMUDER yöneticilerinin bizleri unutmayarak, ziyaret etmeleri gerçekten gurur verici bir duygudur. Biz şimdiye kadar olduğu gibi, bugünden sonra da çalışanlarımızla el ele vererek, Cennet bahçesi ilçemiz Kemer’i yenilemeye devam edeceğiz” dedi.


Ziyaretin sonunda derneğin Antalya şube temsilciliğine seçilen Gülçin Akbaba’ya ise KAMUDER rozetini takma görevi Başkan Gül’e verildi. Akbaba’nın rozetini takan Başkan Mustafa Gül, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle