Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaldıkları bornoz hırsızları ele verdi

Bu haberin fotoğrafı yok

(DHA) – ANTALYA’nın Serik İlçesi’nde 6 evden hırsızlık yapan 5 kişilik çete, çalınan bornozunun bir işyerinde satıldığını gören mağdurun dikkati sayesinde yakalandı.

ANTALYA'NIN SERIK ILCESI'NDE 6 FARKLI EVDEN HIRSIZLIK YAPAN 5 KISILIK CETE, CALINAN BORNOZUNUN BIR ISYERINDE SATILDIGINI GOREN MAGDURUN DIKKATI SAYESINDE YAKALANDI.(FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Belek ve Kadriye mahallelerinde farklı tarihlerde girdikleri 6 evden beyaz eşya ve halı gibi eşyaları çalan 5 kişilik çeteyi yakalamak için çalışma başlattı. Polis şüphelilerin izini sürerken mağdurlardan S.S., evinden çalınan ve kendisine özel yaptırdığı bornozunun bir işyerinde satıldığını gördü. Bornoz sahibinin ihbarı üzerine işyeri sahibiyle görüşüp güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin kimliğini tespit etti.
ANTALYA'NIN SERIK ILCESI'NDE 6 FARKLI EVDEN HIRSIZLIK YAPAN 5 KISILIK CETE, CALINAN BORNOZUNUN BIR ISYERINDE SATILDIGINI GOREN MAGDURUN DIKKATI SAYESINDE YAKALANDI.(FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)
Yapılan çalışmanın ardından 20 yaşındaki M.A.K., 18 yaşındaki E.D., 31 yaşındaki İ.Ö., 21 yaşındaki S.G. ve 17 yaşındaki S.T. yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin sattığı eşya ise polis tarafından sahiplerine teslim edildi.