Hoşgeldiniz  

Buzlu serinlik

Semih Köken | 21 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Buzlu serinlik

– ANTALYA’da 43 dereceyi bulan sıcaktan bunalanlar, serinlemenin yollarını arıyor. Aqualand Su Parkı’na gelenler, buz ve soğuk su dolu kovalarıyla serinlemeye çalışıyor.

Hava sıcaklığının 43 dereceye yükseldiği Antalya’da, özellikle öğle saatlerinde hayat duruyor. Cadde ve sokaklar boşalırken gölge ağaç altları, sahiller ve havuzlar tatilcilerle dolup taşıyor. Kent merkezinde bulunan Aqualand Su Parkı, alternatif serinlik oyunlarına başladı. Animatörler, günün belirli saatlerinde isteyen tatilcilerin başlarından aşağı içi buz dolu kovayı boşaltıyor. Buzlu oyun, içi buz dolu kovaların havuz başına gelmesi ile başlıyor. Animatörler seçtikleri turistlerin başlarından aşağı buzları boşaltıyor. Hemen ardından ise yine içi soğuk su dolu kovalar dökülüyor.
ANTALYA'DA 43 DERECEYI BULAN SICAKTAN BUNALANLAR, SERINLEMENIN YOLLARINI ARIYOR. AQUALAND SU PARKI'NA GELENLER BUZ VE SOGUK SU DOLU KOVALARIYLA SERINLEMEYE CALISIYOR.(FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)
ÇIĞLIK ATIYORLAR

Sıcaktan bunalan tatilcilerin buzlu su ile karşılaştıktan sonra bir anda kendilerine geldiğini söyleyen animatörler, “Doğal detoks yapıyoruz. Bir yandan eğleniyor, bir yandan da turistlere farklı bir serinleme yaşatıyoruz. Soğuk suyu vücudunda hissedenler çığlıklarına hakim olamıyor” dedi.

Buzlu partilerin yaz süresince devam edeceğini belirten Aqualand Su Parkı işletme müdürü Burhan Gümüşoğlu da, “Amacımız müşterilerimizi eğlendirmek. Sıcakların aniden yükselmesi bizler kadar tatilcileri de şaşırttı. Buzlu eğlencenin başlaması için tam zamanı diye düşündük. Ekibimiz çok sayıda turisti buzladı” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle