Hoşgeldiniz  

Büyükşehir’in projeleri dünya vitrininde

Semih Köken | 19 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Büyükşehir’in projeleri dünya vitrininde

Antalya Büyükşehir Belediyesi, dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’te projelerini sergiledi.

Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM’de dünya vitrinine çıkardı. Geçtiğimiz yıl ilk kez fuara katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi, aldığı olumlu geri dönüşlerin ardından bu yıl da ciddi yatırımlarla hayata geçireceği projelerini dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yaklaşık 20 bin katılımcı ile bir kez daha paylaştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin standı, fuarın en çok ziyaretçi çeken stantları arasında yer aldı. Konyaaltı Liman Projesi, Boğaçayı Projesi, Kepezaltı Kentsel Dönüşüm Projesi ve Kruvaziyer Liman Projesi gibi Antalya’nın çehresini değiştirecek önemli projelerinin tanıtımı yapıldığı Antalya standı ziyaretçi akınına uğradı.

BAKAN SARI’DAN ZİYARET

MIPIM’da bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Antalya Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret ederek, projeleri inceledi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da Antalya standının ziyaretçileri arasındaydı. Konuk belediye başkanları projeler hakkında Başkan Menderes Türel’den bilgi aldı. İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar başta olmak üzere Türkiye ekonomisine yön veren isimler Antalya standını ziyaret ederek projeleri inceledi.

ANTALYA’YA YATIRIM YAPAN KAYBETMEZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de MIPIM Fuarı’na katılarak, vizyon projelerini yabancı yatırımcılara anlattı. Yabancı yatırımcılarla bir araya gelen Türel, Antalya’nın marka değerine ciddi katkı sağlayacak ‘çılgın’ projeleri Fransa’da görücüye çıkardıklarını söyledi. Başkan Türel, yatırımcıların projelerle yakından ilgilendiğini ifade etti. Antalya’nın dünya yatırımcılarının ilgiyle takip ettiği bir cazibe merkezi haline dönüştüğünü ifade eden Başkan Türel, MIPIM Fuarı aracılığıyla kurulacak işbirliği imkanları ile Antalya’da yapılacak yatırımların, kentin gayrimenkul metrekare fiyatlarının da değerlenmesine büyük katkı sağlayacağını dile getirdi. (Haber Merkezi)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle