Hoşgeldiniz  

Büyükşehir’den iftar yemeği

Semih Köken | 20 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Büyükşehir’den iftar yemeği

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Çamlıbel ve Ermenek Kültür çadırlarında kurduğu iftar sofralarında yüzlerce kişi bir araya gelerek oruç açtı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ramazan ayında vatandaşlar iftarlarını rahatlıkla açabilsin diye seferber oldu. Bir taraftan hastane önlerinde şifa arayan vatandaşların ve trafik nedeniyle iftara yolda yakalananlara acil iftariyelik dağıtılırken, diğer taraftan farklı noktalarda kurulan iftar çadırlarında vatandaşlara hizmet veriliyor. Ramazan ayı boyunca her gün Karaalioğlu Parkı’nda kurulan iftar sofrasında bin kişilik iftar yemek veriliyor.

Çamlıbel ve Ermenek Kültür çadırlarında kurulan iftar sofralarında sıcak yemek ikramında bulunuyor. İftara saatler kala vatandaşlar tek tek sıraya giriyor, çorba, pilav, köfte, ekmek, hurma ve sudan oluşan yemek paketlerini alıyor.

VATANDAŞ UYGULAMADAN ÇOK MEMNUN

Ermenek’te oruçlarını her akşam Büyükşehir Belediyesi’nin sıcak yemekleri ile açan vatandaşlar hizmetten çok memnun. 56 yaşındaki Nisaniye Günaydın, “Büyükşehir, kırsal kesimi düşünerek gelip bizlere bir ay boyunca sıcak yemek ikramında bulunuyor. Ramazanda yalnız bırakmıyor. Uygulamadan çok memnunuz” diye konuştu.

ON NUMARA HİZMET

Her gün ailecek hizmetten yararlandığını belirten 35 yaşındaki Mehmet Kaya ise “Burada gariban kesim çok. Ramazan’da yapılan bu hizmet gerçekten taktire şayan” dedi.

Ermenek Mahalle Muhtarı Hüseyin Elmalı da “Kültür çadırımızı yaptı. Ramazan’da iftarlık yemeğimiz geliyor. Her kesimden vatandaşımız yararlanıyor” dedi.

 

35 yaşındaki Özgül Eren ise “Büyükşehir Belediyesi sayesinde buradan yemek alıyorum. Fakir fukara herkes yemek sahibi oluyor. Teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle