Hoşgeldiniz  

Büyükşehir demokrasi nöbetinde 60 bin bayrak dağıttı

Semih Köken | 01 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Büyükşehir demokrasi nöbetinde 60 bin bayrak dağıttı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, darbeye karşı Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara 15 Temmuz gecesinden itibaren toplam 60 bin Türk bayrağı dağıttı.

Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara, Büyükşehir Belediyesi her gün Türk bayrağı dağıtıyor. 7’den 77’ye meydanı dolduran vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla meydanı adeta kırmızı beyaza boyuyor. Büyükşehir Belediyesi, FETÖ terör örgütünün Türkiye’yi karanlığa sürüklemeyi hedefleyen darbe girişiminin ilk gününden itibaren Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara ikramlarda da bulunuyor. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Emekli, Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘sokaklara çıkın’ çağrısından sonra tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da vatandaşların Cumhuriyet Meydanı’nı doldurduğunu, ilk saatlerden itibaren de Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olduğunu söyledi.

Mustafa Emekli, “15 Temmuz gecesi meydanda toplanan vatandaşlarımıza 10 bin Türk Bayrağı dağıttık. 17 günde yaklaşık 60 bin Türk Bayrağı dağıtıldı ve dağıtmaya devam ediyoruz. Meydan da bayraksız vatandaşımız kalmıyor, gencinden yaşlısına her vatandaşımızın elinde şanlı bayrağımız dalgalanıyor” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR SEFERBER OLDU

Demokrasi nöbetinde meydanı bir an bile boş bırakmayan ve her gün artan coşkuyla sabahın ilk ışıklarına kadar Milli İrade’ye sahip çıkan Antalyalılara her akşam çay, su, çorba ve kumanya ikramında bulunan Büyükşehir Belediyesi ekipleri adeta ilk günden itibaren vatandaşlar için seferber oldu. Hizmet birimleri ve personeliyle mesai kavramı gözetmeksizin halkın direnişine destek veren Büyükşehir Belediyesi, akşam saatlerinde sokakları dolduran binlerce vatandaşa kumanya, sabahın ilk ışıklarında ise çorba ikramında bulunuyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Aşevi de vatandaşlara helva dağıtımında bulunuyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle