Hoşgeldiniz  

Büyükşehir Belediyesi Kaş Koordinatörü Şalvarlı istifa etti

Semih Köken | 03 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Büyükşehir Belediyesi Kaş Koordinatörü Şalvarlı istifa etti

Yaklaşık 2.5 yıldır Büyükşehir Belediyesi Kaş Koordinatörü olarak görev yapan Mustafa Şalvarlı, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Facebook’taki kişisel hesabından istifasını duyuran Şalvarlı, 1 Ekim tarihi itibariyle görevini bıraktığını belirtti.

‘Kamuoyuna duyuru’ başlıklı facebook paylaşımında Büyükşehir Belediyesi’nin 20 Mayıs 2014 tarihli görevlendirme yazısına yer veren Şalvarlı, şu ifadeleri kullandı:

“Koordinatörlük görevinden 01.10.2016 tarihi itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Öncelikle, dava ve yol arkadaşım, Antalya’nın mimarı, hizmetin ustası, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Menderes Türel’in dün olduğu gibi bu gün de yine arkasında askeri olduğumu ve her zaman destekleyeceğimi belirtmek isterim. 2 yıldır yürüttüğüm, koordinatörlük görevimi gönüllü olarak ücret almadan, beklentimiz veya herhangi bir talebimiz olmadan layıkıyla yaptığımızın vicdani rahatlığı içerisindeyim. Bu günden sonra üyesi olduğum partimin, Kaş Belediyesi meclis üyesi olarak yoluma devam edeceğim. Hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta değerli aileme, dostlarıma, üyesi olmaktan gurur duyduğum partime, yol arkadaşlarıma, mesai arkadaşlarıma ve tüm hemşehrilerime ayrı ayrı hepsine teşekkür ederek saygılar sunarım. Allah herkesten razı olsun.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle