Hoşgeldiniz  

BU UĞRAŞLARDAN MHP’YE‘EKMEK’ÇIKMAZ

SEMİH KÖKEN | 14 Temmuz 2014 | Gündem, Siyaset A- A+

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Ferruh Derin, Hakkında Basın Açıklamasında Bulunan Mhp İlçe Başkanı SayınKaradüz’e Cevap Verdi:

 

Yolsuzluk konusunda çamur atmadan önce kendi Bayındırlık ve İskan Bakanınızın döneminde deprem bölgesinde yapmış olduğu usulsüz ihaleleri hatırlayın, hükümet olduğunuz dönemde üç partinin devlet bankalarını nasıl paylaştığını ve bu bankaları ne kadar zarara uğrattığınızı bu millet çok iyi biliyor. Abdullah Öcalan’ın asılmaması için sizin Genel Başkanınız imza attı. Sayın Bahçeli sonrasında açıklama yapmak zorunda kaldı ve dedi ki ;

’’-Çatışmazlık koşuluyla idam edilmemesi için imza attık. ,,

Sayın Başbakanımız, terörün bitmesi için gerekli uğraşların verileceği gerekli politikaların türetileceği konusunu birçok kez dile getirmiştir ve bu konudaki fikrini de ‘’-Baldıran zehride olsa içeceğim ,, ifadesini kullanarak dile getirmiştir. Türkiye Cumhuriyetini 36 etnik gruba biz ayırmadık , yaradan öyle yaratmış. Ak Parti olarak hedefimiz, sizin gibi inkar ve yok sayma politikası ile tek millet tek devlet olmak değil, her etnik gurubu olduğu gibi kabul ederek, var sayarak Tek Devlet Tek Millet olmaktır.

Türkiye ‘yi ekonomik buhranın içinde, gecelik faiz oranlarının %1000’lerde olduğu dönemde teslim aldık. Azimli çalışmalarımızın sonunda gecelik faiz oranını %4,5-%5 aralığına indirdik. Ancak sizin çatınızı belirleyen  Pensilvanya, Faiz Lobisi, ABD, İsrail işbirliği ile Gezi Olayları başladı ve gecelik faiz oranları %7,75’lere çıktı. Yine aynı ekibin marifeti ile 17-25 Aralık Operasyonu başladı ve gecelik faiz %12’lere yükseldi.

Soruyorum;

-Kim hain?, Kim milliyetçi?

Türkiye Cumhuriyeti ekonomisini Dünyanın 21.büyük ekonomisinden,17.büyük ekonomisine taşıdık. Kişi başına düşen milli gelirimizi 4000 dolardan 10.800 dolar seviyesine çıkarttık. Vergi gelirlerimizin %85’i faize giderken, bu gün  %85’lik bu kısım yatırıma harcanıyor. Şimdi tekrar soruyorum,Kim milliyetçi? Kim hain?

Türk Milleti kime güveneceğini çok iyi biliyor. Siz %18 oy alarak hükümet ortağı oldunuz ve akabindeki seçimlerde %8 oy aldınız. Biz ise %34 ile iktidara geldik, 2007 seçiminde %46 ile Milletimiz devam dedi, 2011’de ise %49,8 ile  Milletimizin tam desteğini alarak daha güçlü bir Türkiye için yolumuza devam ediyoruz.

 

Saygılarımızla…

Ferruh Derin

AK PARTİ KEMER İLÇE BAŞKANI

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle