Hoşgeldiniz  

Bu turnuvada herkes kazanacak

Semih Köken | 05 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Spor, Turizm, Yaşam A- A+

Bu turnuvada herkes kazanacak

Kemer Belediyesi konsolosluklar ile yerel yönetimleri sporda buluşturuyor

Kemer Belediyesi’nin düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası’nda konsoloslukların takımları ile yerel idarelerin takımları dostluk ve kardeşlik için sahaya çıkacak. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Bu maçlarda kaybeden olmayacak, herkes kazanacak” dedi

Kemer Belediyesi tarafından;  8 Nisan Cumartesi günü, 09-00-17.00 saatleri arasında, Kemer Belediyesi Spor Kompleksi Emirates Arena’da düzenlenecek olan Dostluk ve Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Antalya’daki konsolosluklar ile ilçedeki yerel idareciler arasında maçlar yapılacak.

KONSOLOSLUKLAR KATILIYOR

Antalya Alman Konsolosluğu, Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosluğu, Kazakistan Antalya Konsolosluğu, Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Göç İdaresi ile diğer bazı resmi kurumların oluşturacağı takımlar dostluk ve kardeşlik için sahaya çıkacak.

KAYBEDEN KİMSE OLMAYACAK

Turizmde bir marka olan Kemer’in şanına yakışık bir turnuva düzenlediğini kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Her turizm sezonunda çok çeşitli uluslardan turist ağırlayarak  adeta ‘Birleşmiş Milletler’in küçük bir modeli haline gelen Kemer ilçemizde böyle bir etkinlik gerçekleştirmenin onurunu yaşıyoruz. Bu maçların kaybedeni olmayacak. Çünkü dostluk ve kardeşlik, özetle herkes kazanacak” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle