Hoşgeldiniz  

BÖYLE KAZA GÖRÜLMEDİ

Semih Köken | 19 Haziran 2015 | Gündem A- A+

Kemer’e bağlı Göynük Mahallesi’nde iş dönüşü yolun karşısına geçtiği sırada motosiklet çarpan 19 yaşındaki İlkay Mavidemir yaşamını yitirdi. Kazada, motosikletteki 2 kişi de yaralandı.


Levent YENİGÜN

Kaza, dün saat 00.30 sıralarında Göynük Mahallesi-2 girişi ışıklı kavşağının yaklaşık 10 metre ilersinde meydana geldi. 5 yıldızlı bir otelde 15 gün önce temizlik personeli olarak işe başlayan İlkay Mavidemir’e, iş dönüşü servisten inip yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada Kemer’den Antalya’ya giden 19 yaşındaki Mustafa O.’nun kullandığı 07 GJS 21 plakalı motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre ileriye fırlayan İlkay Mavidemir, olay yerinde yaşamını yitirdi. Motosiklet sürücüsü ve arkasında oturan 22 yaşındaki Burak Y. ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülen yaralılar tedaviye alındı.

Kaza yerine gelen jandarma ekipleri İlkay Mavidemir’in Elazığ’da oturan ailesine ulaşarak acı haberi verdi. Kızlarının Diyarbakır’da çalıştığını söyleyen aile, ilk başta kazaya inanamadı.

Olay sırasında İlkay Mavidemir ile yolun karşısına geçmeye çalışan iş arkadaşlarından Uğur Erbir ise motosikletin çok hızlı olduğunu ve kırmızı ışıkta geçtiğini iddia etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle