Hoşgeldiniz  

BOŞ ÇANTAYI ÇALDILAR!

SEMİH KÖKEN | 11 Haziran 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Olay dün Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Kısa süre önce Türkiye’ye giriş yaparak Antalya’ya gelen 2’si kadın 7 Kolombiyalı, bir araç kiralama şirketinden iki otomobil kiraladı. Daha sonra bir banka şubesinden elinde çantayla çıkan E.U.’yu takip eden şüpheliler, çantayı alabilmek için fırsat kolladı. Sürücünün otomobili park etmesi üzerine camı kıran iki şüpheli, çantayı alarak kaçtı.

Otomobilde inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, E.U.’nun bankadan çıktıktan sonra kullandığı güzergahtaki işyerlerine ait güvenlik kameraları kayıtlarını inceledi. Para dolu çanta yerine boş çantayı aldıkları anlaşılan şüphelilerin eşkalini belirleyen ekipler, ilçedeki banka şubeleri önünde sivil ekipler yerleştirdi.

Plakası belirlenen iki otomobilin bugün bir banka şubesi önünde beklediği ihbarı üzerine harekete geçen polis, 2’si kadın 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Antalya’ya tatile geldiklerini söyleyen şüphelilerin tercüman yardımıyla ifadeleri alınırken, iki otomobile güçlükle sığan eşyaları adliyeye teslim edildi.

Savcılık tarafından serbest bırakılan 7 şüpheli, sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne gönderildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle