Hoşgeldiniz  

Borcunu Ödeyemeyen Adam Yatak Odasında Piknik Tüpüyle İntihar Etti

Semih Köken | 07 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Borcunu Ödeyemeyen Adam Yatak Odasında Piknik Tüpüyle İntihar Etti

Antalya’da, borcunu ödeyemediği için bunalıma giren Ahmet Bozkaya, yatak odasında piknik tüpünü açık bırakıp intihar etti.

Antalya’da, iş kurmak için borçlandığı bir miktar parayı ödeyemeyince bunalıma giren 44 yaşındaki Ahmet Bozkaya, yatak odasında piknik tüpünü açık bırakıp intihar etti.

BORÇLARI ÖDEYEMEYİNCE BUNALIMA GİRDİ

Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi 1077 Sokak’ta 5 katlı Özkök Apartmanı’nın 2’nci katındaki dairede oturan Ahmet Bozkaya, iş kurmak için bir miktar para borçlandı. İşleri kötü giden Bozkaya, borçlarını ödeyemeyince bunalıma girdi. Ahmet Bozkaya, dün saat 19.30 sıralarında evde yalnız olduğu anda yatak odasına götürdüğü piknik tüpünü açıp, kapıyı kilitledi.

EŞİNİN ÇIĞLIKLARI ÜZERİNE KOMŞULAR GELDİ

İşten gelen eşi Sevil Bozkaya, evdeki gaz kokusunu fark etti. Camları açıp mutfaktaki tüpü kontrol eden Sevil Bozkaya, daha sonra evin odalarını da kontrol etmek istedi. Yatak odası kapısının kilitli olduğunu fark eden Bozkaya, zorlayarak açmayı başardı. Eşini piknik tüpünün yanında hareketsiz yatar halde gören Bozkaya’nın çığlıkları üzerine komşuları daireye geldi. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri Ahmet Bozkaya’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Bozkaya’nın cesedi incelemeden sonra  Antalya  Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle