Hoşgeldiniz  

Bolat Ünsal: ‘Küçük esnaf dibe vurmadan yeni projeler geliştirilmeli’

Semih Köken | 03 Şubat 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Bolat Ünsal: ‘Küçük esnaf dibe vurmadan yeni projeler geliştirilmeli’

Kemer ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bolat Ünsal, “Sürekli kan kaybeden küçük esnaf ve sanatkar dibe vurmadan önce yeni yöntem ve projelerin geliştirilmesi gerekir” dedi.

 

Kemer ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2015 yılı genel kurulu kooperatif binasında yapıldı. Genel kurulda konuşan Kooperatif Başkanı Bolat Ünsal, küçük esnafın işinin her geçen gün zorlaştığını belirterek, “Bu bir gerçek. Tamamen turizme bağlı ilçemizde her sezon bir önceki sezonu aratmakta. Ülkemizin turizm alanında uzun vadeli bir planının olmayışı, yerel çabaları sonuçsuz bırakmaktadır. Yasal düzenlemeler, destekler ve tanıtımlar devlet nezdinde sistemli bir şekilde yapılmadığı sürece bizim ilçe bazında yaptığımız fuarlardaki tanıtımlar belli bir oranın ötesine geçmemekte” diye konuştu.
Turizmde kendini kanıtlamış ülkelerin kendi nüfuslarından fazla turisti ağırladığını aktaran Başkan Bolat Ünsal, Türkiye turizminin ‘kendini kanıtlamış’ denmesi için kendi 78- 80 milyon turist ağırlanması gerektiğini vurguladı. Bunun altındaki rakamları başarı olarak görmediğini anlatan Başkan Ünsal, “Sürekli kan kaybeden küçük esnaf ve sanatkar dibe vurmadan önce yeni yöntem ve projelerin geliştirilmesi gerekir” dedi.

‘İLÇENİN MAKYAJA İHTİYACI VAR’

Esnafın beklentileriyle ilgili de konuşan Kooperatif Başkanı Ünsal, aynı cadde üzerinde aynı işi yapan esnafın olmaması yönünde hazırladıkları yasa taslağının TBMM’den geçmediğine işaret etti. Kemer’de artık ticari alanların durdurulması gerektiğini belirten Başkan Ünsal, ilçenin de yeni bir makyaja ihtiyacı olduğuna dikkati çekti. Başkan Ünsal, esnafın eğitimi konusunun da önemli olduğuna işaret etti.

Başkan Ünsal’ın konuşmasının ardından, bilanço gelir gider tabloları okundu ve okunan tablolar oybirliği ile kabul edildi, yönetim ve denetim kurulları da ibra edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle