Hoşgeldiniz  

Bol Proteinli Enfes Bir Salata

Semih Köken | 16 Şubat 2015 | Gündem A- A+

Salatalar, sofrada her zaman ana yemeğin gölgesinde kalır. Ancak lezzet açısından en az onlar kadar eşit seviyededir. Öyle ki bazen salatalar lezzet bakımından ana yemeğin önüne bile geçebilirler. Yapım olarak basit olan salataların lezzeti ise hazırlayacağınız soslarından gelir. Hemen hemen bütün sebze ve meyvelerden salata yapabilmeniz mümkün. Malzeme açısından asla sıkıntı çekmeyeceğiniz salatalar yeri geldiğinde sizi bir öğün tok bile tutabilir. Salata tarifleri konusunda daha fazla bilgi almak isterseniz afiyetle.com adresine bir göz atabilirsiniz. Sadece tek bir yemek çeşidi alanında tariflerin olmadığı sitede her alanla ilgili resimli yemek tarifleri ni bulabilirsiniz. Lezzetli ve benzersiz tariflerin olduğu afiyetle.com yeni yemek meraklılarını bekliyor.

Yumurta Salatası Tarifi

Malzemeler

  • 2 adet orta boy domates
  • Yarım kibrit kutusu light peynir
  • 1adet yumurta
  • 1 adet soğan
  • Zeytinyağı

Yumurta Salatası Yapılışı

Önce soğanı yarım ay şeklinde kesin. Yarısını bir tavada az miktardaki zeytinyağı ile hafif pembeleştirin. Ardından domatesleri rendeleyelebilir yada minik minik keserek onları da ilave edin. Ardından bir yumurtayı da ilave ederek pişirin. Sonra bir kaseye bunları alın karabiber ekleyin. Peyniri de rendeleleyip karıştırın.

Sağlıklı ve son derece basit bu tarif herkesin yapabileceği bir salatadır. Bo proteinli bu tarif sizi uzun süre tok tutacaktır. Üstelik farklı bir tarif olması bakımından da size farklı lezzetlerin kapısını açacaktır. Bu tarifin görünümü ve detayları için buraya bakın. afiyetle.com ev hanımlarının yemek tarifleri alanında bir araya geldiği bir platformdur. Sitede tarif paylaşabilir, tarifler hakkında yorum yapabilir ve tarifleri deneyebilirsiniz.IMG_6168

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle