Hoşgeldiniz  

Bodrum Belediyesi’nde imar usulsüzlüğü iddiasıyla inceleme

Semih Köken | 23 Mart 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

Bodrum Belediyesi’nde imar usulsüzlüğü iddiasıyla inceleme

Bodrum Belediyesi İmar Müdürlüğü’nde, savcılığın talebiyle imar usulsüzlükleri iddiası üzerine inceleme başlatıldı. Belediyeden yapılan açıklamada, polis ekiplerinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde yaptığı incelemeye ilişkin “İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde görevliyken görev yeri değiştirilen bir personelin iddiaları doğrultusunda idaremizce inceleme ve soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından Bodrum Belediyesi İmar Müdürlüğü’nde savcılığın talebi üzerine inceleme başlatıldı. İçerideki bilgisayar kayıtları, evrak ve çeşitli belgeler incelenmek üzere toplandı.

“YERİ DEĞİŞTİRİLEN PERSONELİN İDDİALARI ÜZERİNE İNCELEME BAŞLATILDI”

Bodrum Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde görevliyken görev yeri değiştirilen bir personelin iddiaları doğrultusunda idaremizce inceleme ve soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna yansıyan hususlarla ilgili Cumhuriyet Savcılığınca talep edilen belgeler Emniyet Müdürlüğü personeline teslim edilmektedir. Konuya ilişkin gözaltına alınan bir personel ya da yönetici bulunmamaktadır. Bodrum Belediyesi, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışıyla yönetilmekte olup yapılan bütün iş ve işlemler mevzuat ve hukuka uygun olup her türlü denetime açıktır” denildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle