Hoşgeldiniz  

Biyoloji Öğretmenleri EXPO için toplandı

SEMİH KÖKEN | 23 Aralık 2014 | Antalya Haber, Gündem A- A+

81 ilin Milli Eğitim Müdürlüklerinden biyoloji öğretmenlerinin katıldığı toplantıda Türkiye’nin ilk EXPO’su hakkında bilgi verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve EXPO 2016 Antalya Ajansı işbirliği ile 81 ilin Milli Eğitim Müdürlüğü Biyoloji Şube Müdürlerine yönelik Antalya’da 3 günlük toplantı düzenlendi.  81 ilin Biyoloji Şube Müdürleri toplantı sonrası bulundukları şehirlerde, EXPO 2016 Antalya’ya sağlayabilecekleri katkılar konusunda çalışma yapacak.

Toplantıya katılan Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürü Ercan Türk, “Değerli meslektaşlarım, bugünkü dersimiz Biyoloji değil, EXPO” diye başladığı konuşmasında EXPO 2016 Antalya’nın teması “Çiçek ve Çocuk”a vurgu yaparak, projenin bu temelde geleceğe yatırım projesi olduğunu belirtti. Ercan Türk, Bakanlık düzeyinde EXPO 2016 Antalya projesine yapılacak katkıları da anlattı.

EXPO 2016 Antalya tanıtım filminin ardından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, “Projede pek çok sivil toplum örgütü, çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapıyoruz. Ama en önemli paydaşımız Milli Eğitim camiası. Çünkü projemizin teması “Çiçek ve Çocuk”. Ayrıca projemiz içeriği dolayısıyla çevreci bir proje. Bu nedenle Milli Eğitim camiası ile işbirliği ve yardımlaşmayı çok önemsiyoruz” dedi.

3 gün sürecek toplantıda katılımcılara EXPO 2016 Antalya projesi anlatılacak, illerin ve Milli Eğitim camiasının katkıları görüşülecek. EXPO 2016 Antalya Alanı’nda incelemeleri de içeren toplantı sonrası katılımcıların illerinde EXPO tanıtımı yapmaları ve illerden katılım konusunda çalışma ve faaliyetlerde bulunmaları amaçlanıyor.

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle