Hoşgeldiniz  

BİSİKLETLİ BAŞKAN

Semih Köken | 23 Mart 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

BİSİKLETLİ BAŞKAN

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçesindeki bir okulda öğrencileri bisiklet hediye ederken kendi de bisiklete binmeyi ihmal etmedi. Okulun bahçesinde bir tur atan Gül, sağlıklı yaşam ve çevre için herkese bisiklete binmeyi önerdi.

BİSİKLETLİ BAŞKAN

48 ÖĞRENCİYE BİSİKLET

Kemer Belediyesi okullarda bisiklet dağıtımına devam ediyor. Daha önce ilçedeki tüm 7 ve 8’inci sınıf öğrencilere bisiklet hediye eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, şimdi de 6 sınıf öğrencilerini bisikletle buluşturuyor. Eşi Neşe Gül ile katıldığı törende Hacı Mehmet Saygın İlköğretim Okulu’nun 48 öğrencisine bisikletlerini teslim eden Başkan Gül kendi de bisiklete binmeyi ihmal etmedi.

 

OKUL BAHÇESİNDE TUR

Bisiklet üzerinde okul bahçesinde bir tur atan Gül, “Kemer bisiklete binmek için ideal bir ilçe, sağlığı müsait olan herkesi bisiklete binmeye davet ediyorum. Biz de fırsat buldukça eşim Neşe ile birlikte bisiklete biniyoruz. Sağlıklı yaşam için çevrenin korunması için bisiklet çok önemli bir araç. Bu yüzden ilçemizdeki tüm çocuklara bisiklet alışkanlığı kazandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

ÇOK MUTLU OLDULAR

Hacı Mehmet Saygın İlköğretim Okulu’ndaki bisiklet teslim töreninde bisikletlerini teslim alan çocukların mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu.  Törene Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can ve Kemal Yüksel, Meclis üyesi Recep Yılmaz, Semih Top ve daire müdürleri ile öğrenci velileri de katıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle