Hoşgeldiniz  

Bir Rus tur operatörü daha Türkiye tatili satışlarına başladı

Semih Köken | 05 Nisan 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

Bir Rus tur operatörü daha Türkiye tatili satışlarına başladı

Rus tur operatörleri Türk Hava Yolları’nın uçuş programlarını tek tek açıklıyor. Bir tur operatörü daha Antalya’ya Türk Havayolları ile satış yapıyor. Mayıs tatillerinden bu yana OneTouch & Travel rezervasyon sisteminde Türkiye’ye tur paketleri sergiliyor.

OneTouch & Travel, bir Türk taşıyıcı ile Antalya’ya tur paketleri satışına başladığını duyurdu. Daha önce bu tür niyetler Coral Travel ve Pegasus tarafından dile getirilmişti.

OneTouch & Travel web sitesinde, “Moskova – Antalya – Moskova güzergahındaki program 29 Nisan 2022’den itibaren günde iki uçuşta tüm yaz sezonu için günlük olarak hesaplanıyor” dendi.

Blok koltuk alacak

OneTouch & Travel, Pegasus kotasından blok alarak standart beş yıldız her şey dahil haftalık bir tur satıyor. Turizmdatabank’ta yer alan habere göre, 1,5 milyon Rus turisti taşımayı ve bu doğrultuda önemli bir oyuncu olmayı planlayan firmanın, Türkiye’den ANEX Tour, Coral Travel ve Pegasus olan tur operatörlerinden 400 bin koltukluk blok alacağı belirtiliyor.

Üç şirketten sadece ANEX Tour, Türk Hava Yolları taşımacılığı ile tur satışlarının başlamasına ilişkin resmi açıklama yapmadı. Pazartesi günü Biblio-Globus, Red Wings ile Moskova’dan Antalya’ya 9 Nisan Cumartesi günü bir uçuş programının başladığını duyurdu. Pegasın Pegas Fly ile benzer planları var.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle