Hoşgeldiniz  

Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor Konseri düzenlendi

Semih Köken | 18 Ekim 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

MHP Kemer İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor” Kemer Konseri Mustafa Yıldız Konseri ile yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi MHP Kemer İlçe Teşkilatı tarafından Cumhuriyet Meydanı miting alanında “Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor” Kemer Konseri düzenlendi. 
Mustafa Yıldızdoğan, sahne aldığı konsere MHP MYK Üyesi, milletvekili adayları Doç. Dr. Mehmet Günal, Neşe Gül, Turgut Bucak Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile birlikte il ve ilçe yöneticileriyle yüzlerce vatandaş katıldı. 
“Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor” isimli gecemize hoş geldiniz, şerefler verdiniz, sevgi ve saygıyla selamlıyorum diye sözlerine başlayan Kemer MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, 7 Haziran seçimlerine MHP oy oranının arttığını söyledi. Milli bütünlüğümüz, taht ve saltanat kavgasındaki bedbahtlar yüzünden tehlike altındadır. 13 yılık iktidarı yer bir olan bedbahtların tek derdi kanunsuz ve hukuksuz işlerini sürdürmektedir. Ancak yolun sonu görünmüştür. Türkiye bir yol ayrımının eşiğine gelmiştir. Ya karanlığa sürüklenmeye devam edeceğiz ya da devlet geleneğimizde olduğu gibi bu kanseri vatanımızın bağrından söküp atacağız. Bu kanseri söküp atmak için her bireyden oy isteyerek ülkemizi MHP iktidarıyla buluşturmaya davet ediyorum. Şölenimiz, Toyumuz kutlu olsun. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun, yüce Allah yar ve yardımcımız olsun, “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” dedi 
Kürsüye davet edilen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; evde televizyon seyretmeye alıştık o huyumuzdan vazgeçelim ülke elden gidiyor bakın yine şehitlerimiz var. İçimiz buruk ama içimiz burukta olsa böyle organizasyonları yapmaya çalışıyoruz. Tabii ki sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz, özelikle 7 Hazirandaki ülkemizdeki belirsizliğin 170 yakın şehidimiz ve en son Ankara’daki 102 vatandaşımızın ölümüyle ülkemiz bir çukurun içerisine çekilmeye çalışılıyor. Bunlardan kurtulmak için birlik ve beraberliğe ihtiyacımızı olduğunu vurgulayan Başkan Gül; artık ülkemize, bayrağımıza, cumhuriyetimize, ezan sesimize, camilerimize bütün değerlerimize ve manevi değerlerimize sahip çıkmamız ve beraber olmamız gerekiyor. Onun için birbirimize ne kadar yakın ve destek olursak bunun gelecekte çok büyük faydasını görürüz. Her partinin kendine göre bir parti programı vardır diye sözlerine devam eden Başkan Gül, Biz MHP’nin bizlerin önüne koymuş olduğu programlar doğrultusunda siyasetimizi yapacağız. MHP’nin en temel ilkeleri ve en bağımlı kaldığı olay Vatan, Bayrak ve Atatürk’tür bunlara bağımlı kalaraktan siyasetimizi yapmaya ve beraber olmaya devam edeceğiz. Bizi bu bayrağımızdan bu cumhuriyetimizden ve bu ülkemizden ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Birlik beraberlik içerisinde olacağız. Cumhuriyet bayramı kutlamalarına da değinen başkan Gül, 600 metrelik bayrağımızla binlerce vatandaşlarımızla yürüdük ve Cumhuriyet meydanında toplandık. Diğer ilçelerde olaylar oldu ama benim buradaki konuşmamda “buradan ayrıldıktan sonra 10’ncı yıl marşımızla evlerimize gitmek üzere alandan ayrıldık” Kemer’de herhangi bir taşkınlık olmadı. Geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Devlet Bahçelinin bir konuşmasından da bir örnek veren Başkan Gül; Genel Başkanımız “üç tane çapulcuyla Kürt dostlarımızı o kefenin içerisine koymayız koydurmayız da biz hep beraber yaşayacağız” Çanakkale’de beraber olduk ülkenin bütün birlik ve beraberliğinde beraber olduk. Şehit düşen askerlerimiz arasında Kürt vatandaşlarımız yok mu? Bu ülkenin korumasında ellerinde silahlarla o pislikler savaşıyorlar. Polisimizin içerisinde de var askerimizin içerisinde de var. Bizim birlik beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez. Biz Müslüman ve inançlı bir toplumuz, biz o oyunların içerisinde olmadık ve o oyunlara gelmeyeceğiz. Konuşmaları için sırada Milletvekili adaylarımız var ben sizlere merhaba demek için kürsüye geldim. Bu gün burada birlikte olduk hiçbir taşkınlık vermeden bu günümüzü de geçireceğiz. Ülkemizin zor günleri 1 Kasımda inşallah geride kalacaktır. Ben bu güzel geceye o kadar hüzünlü olmamıza rağmen, bu alanı dolduran tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Dedi 
Konuşma için kürsüye gelen MHP Antalya Milletvekili Adayı Neşe Gül; yakın tarihimizin en kritik seçimi 1 Kasım tarihinde yapılacaktır. Bu seçim, herhangi bir siyasi partinin edilmesinden de öte, milli anlam taşıyan seçim olacaktır. Sandıkta milletimizin bekası oylanacaktır. Sandıkta Türkiye’mizin geleceği belirlenecektir. Ya eksik kalmış bir yıkım tamamlanacak, ya da kendi geleceğimizi, kendi azim kararımız tayin edecektir. İnanıyorum ki, sizler kararlarınızı verirken, ülkemizin geleceğini bu kez daha fazla düşünerek oylarınızı kullanacaksınız. Bizim kapımız v gönlümüz herkese sonuna kadar açıktır. Çocuklarımızın geleceğine oy isteyerek sözlerine devam eden Neşe Gül; Milletimizin geleceğine oy ver, Terörü karşı, bölünmeye karşı, ekonomik kaosa karşı, “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözüne sahip çıkmak için ülkenin geleceğine oy ver. Ne mutlu Türküm diyene diyerek sözlerini tamamlayan Neşe Gül büyük bir alkışla sahneden ayrıldı. 
MHP Antalya milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal’da yaptığı konuşmada, AK Parti’nin artık ülke için bir yük olduğunu ve ülke meselelerinin çözümünden ziyade kendisinin bir mesele haline geldiğini kaydetti. Türkiye’nin bir yangın yerine döndüğünü dile getiren Doç. Dr. Mehmet Günal, bütün sorunların çözümünün MHP’de olduğunu ifade etti. 
Konser alanını dolduran vatandaşlar, Mustafa Yıldızdoğan, okuduğu parçalarla zaman zaman hüzünlü dakikalar yaşadı. Konser gece geç saatlere kadar sürdü.

DSC_1909 DSC_1913 DSC_1919 DSC_1929 DSC_1931 DSC_1942 DSC_1948 DSC_1950 DSC_1960 DSC_1961
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle