Hoşgeldiniz  

Biniciler sınavda terledi

Semih Köken | 11 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Biniciler sınavda terledi

TÜRKİYE Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen Engel Atlama ve Dresaj Lisans Sınavı, Antalya Binicilik ve Atlı Spor Kulübü’nde yapıldı. Yazılı ve uygulamalı olmak üzere iki aşamalı gerçekleştirilen sınava katılan 60 binici başarılı olarak lisanslı sporcu ünvanını kazandı.
TURKIYE BINICILIK FEDERASYONU TARAFINDAN DUZENLENEN ENGEL ATLAMA VE DRESAJ LISANS SINAVI, ANTALYA BINICILIK VE ATLI SPOR KULUBU'NDE YAPILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Antalya’da ilk kez yaklaşık 60 kişinin katıldığı Engel Atlama ve Dresaj Lisans Sınavı gerçekleştirildi. Önce yazılı sınavda ter döken Antalyalı binici adayları, daha sonra uygulamalı olarak sınavdan geçirildi. Antalya Binicilik ve Atlı Spor Kulübü tesisilerinde gerçekleştirilen sınava Türkiye Binicilik Federasyonu yetkilileri gözetmenlik yaptı.

En küçüğü 7, en büyüğü 60 yaşında olan binici adaylarının tamamı sınavı başarıyla tamamlayıp lisanslı sporcu olmaya hak kazandı. Sınavın yapıldığı Antalya Binicilik ve Atlı Spor Kulübü tesislerinde tam bir binicilik şöleni yaşandı. Sınava giren sporculara aileleri de destek verdi.

Türkiye Binicilik Federasyonu yetkilileri Oğuz Üstün ve Muharrem Tosun, Antalya’da karşılaştıkları ilgiden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Antalya Binicilik ve Atlı Spor Kulübü Başkanı İlker Tuncay ise her geçen gün büyüyen sporcu potansiyeli ile Antalya’nın binicilikte merkez haline geleceğini dile getirdi.

Antalya Binicilik ve Atlı Spor Kulübü Baş Antrenörü Sefa Yıldız, gelecek için alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, “En büyük hedefimiz Milli takıma Antalya’dan sporcular yetiştirmektir” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle