Hoşgeldiniz  

BİLİCİ “KURANA EL BASTINIZ VOYNN”

Semih Köken | 02 Kasım 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

BİLİCİ “KURANA EL BASTINIZ VOYNN”

Kemer Belediye MHP li Meclis üyesi Mustafa Bilici meclis sırasında açıklamalarda bulundu.Sedat AKAN , Ahmet Ali Güven,Cumali Afşin e siz benim yanıma gelip kurana el basmadınızmı ? diyerek tepki gösterdi. Ahmet Ali Güven “Sen bizimle gurup kararı almadın gittin AK Partililerle oturdun” demesi üzerine ortalık hareketlendi ve ortam gerildi.Belediye Başkanı Gül Biliciye “Burda show yapma “diyerek susturdu.

PAŞANIN ZAFERİ
KEMER BELEDİYE MECLİSİNDE İSTEDİĞİNİ ALAN GÜL MHP VE AKPLİLERİ BİRBİRİNE DÜŞÜRDÜ
Kemer Belediyesinde kiritik Meclis Toplantısı Bağırma sataşmalarla geçti.Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Borçlanma yetkisini MHp li üç üyenin işçi alaçakları ödenmesi şartıyla geçirdi.
Bu olanları hazmedemeyen MHP li Mustafa Bilici ortada kaldıve üç MHP li üyeye sözlü olarak saldırdı.
Bütün gündem maddelerini kabul eden Meclis gündemineMustafa Gül ün konuşması damgasını vurdu.
Gül “öğrenci Taşıma işini Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel in katkılarıyla yakında yeniden yapaçağız” dedi
Belediye toplantı salonunda yapılan toplantıda, basın yayın ve halkla ilişkiler müdürlüğünün görev ve çalışma yönetmeliğinde teşkilat yapısında yapılacak değişiklik oy çokluğu ile kabul edildi.
Toplantıda, turizm komisyonu raporuna istinaden belediyenin 2017 yılı içerisinde katılacağı yurt dışı turizm fuarlarının belirlenmesi oy birliği ile kabul edildi.
Türkiye-Rusya turizm ilişkilerinde 2017’de beklenen gelişmelere katkı sağlamak için Moskova’da düzenlenen ikili görüşmeler adı altındaki programa katılmak için belediye başkanına yurt dışı izninin verilmesinin de oy birliğiyle kabul edildiği toplantıda, Arslanbucak Mahallesi otogar yanında imar planına göre pazar yeri olarak ayrılan alana kapalı pazar kurulması konusunda plan ve bütçe komisyonunun aldığı rapor, oy çokluğu ile kabul edildi.

DADAޔISPATLAMAYAN
ŞEREFSİZDİR”
Kemer MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz Meclis toplantısını ardından basın toplantısı düzenledi. Karadüz “Benim meclis üyelerim hakkında ihanet meclisi yazan gazeteciye sormak istiyorum bunu ıspatlamasan şerefsizsin” diyerek ithamlarda bulundu ve MHP li meclis üyelerinin işçi alaçakları ödensin diyerek evet oyu kullandığını anlattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle