Hoşgeldiniz  

Bilge Adam Okulları Antalya’da Eğitime Hazır

Semih Köken | 18 Şubat 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Bilge Adam Okulları Antalya’da Eğitime Hazır

2016/2017 eğitim öğretim yılı için hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Bilge Adam Okulları Antalya’da, teknoloji odaklı bir eğitim sunmaya hazırlanıyor. 30 yılı aşkın bir süredir eğitim sektöründe hizmet veren Uraz ailesi, okul öncesinden başlayarak lise eğitimine kadar bilgili, çağdaş, araştırmacı ve sorgulayıcı bir gençlik yetiştirmek amacıyla Bilge Adam Okulları’nı, Antalya Uncalı’da açarak 2016/ 2017 yılında eğitim vermeye başlatacak.

Akıllı teknolojiler ile donatılmış derslikleri, her öğrenci için bireyselleştirilmiş çalışma planları ile öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunmayı hedefleyen Bilge Adam Okulları, öğrencilerin tam öğrenme süreçlerinde edilgen değil, etken olmasını sağlayarak kendi zihinsel süreçlerinde bilgiyi aktif bir şekilde yapılandırarak öğrenmelerini sağlayacaktır.

Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen ve Teknoloji Lisesi’nden oluşan Bilge Adam Okulları,16.000m2 üzerine kurulu kampüste, 64 derslik, açık ve kapalı spor alanları, modern yüzme havuzu, spinnig salonu 3D sınıfları, Gözlem evi, Kulüp ve aktivite odaları, kütüphane, modern teknoloji ile donatılmış laboratuvarlar ve konferans-kültür merkezi bulunmaktadır.Bilgeadam

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle