Hoşgeldiniz  

Bıçaklı sapığa 50 yıl hapis

Semih Köken | 11 Eylül 2015 | Gündem A- A+

Antalya’da boğazına bıçak dayadığı bir kadına tecavüz, bir başka kadının da parasını gasp eden sanığa 50 yıl hapis cezası verildi.

**

Konyaaltı İlçesi’nde geçen yaz polis olduğunu söyleyerek evin kapısını açtırdığı 48 yaşındaki Ayşe E.’nin boğazına bıçak dayayıp tecavüz eden ve parasını alan 22 yaşındaki Osman B., parkta köpeğini gezdirirken tanıştığı Ermenistan uyruklu 35 yaşındaki Diana S.’nin evine girip bıçakla parasını gasp etti. Yapılan şikayetler üzerine yakalanan Osman B. hakkında her iki kadına karşı işlediği suçlarla ilgili Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ayrı ayrı dava açıldı. Aynı gün peş peşe görülen her iki davada da ilk celsede karar çıktı.

‘BIÇAĞI BOĞAZIMA DAYADI’
Mahkemede sanık Osman B.’den şikayetçi olduğunu anlatan Ayşe E., olay gecesini şöyle anlattı: “Saat 23.00 sıralarında kapı çaldı. Kim olduğunu sorunca ‘aç polis’ diye karşılık verildi. Polisin geldiğini düşünerek kapıyı açtım. Ancak sanık elinde bulunan bıçağı boğazıma dayayarak birkaç kez tekbir getirdi. Sonra da ‘Ben IŞİD’liyim, seni keserim’ diyerek beni evin içine soktu. Saçımdan tutarak beni yere yatırıp paraların nerede olduğunu sordu. Benimle birlikte evin tüm odalarını dolaşıp eşyalarımı karıştırıp bulduğu bin liramı, altın küpemi, bileklik ve yüzüğümü aldı. Sonra da tecavüz etti. Sabah saat 05.45’e kadar beni evde zorla tuttuktan sonra polise şikayet etmemem için beni tehdit edip evden gitti.”

KÖPEK GEZDİRİRKEN TANIŞTI
Mağdurlardan Diana S. ise mahkemedeki ifadesinde sanıkla köpeğini parkta gezdirirken tanıştığını söyledi. Kendisinin Gürcistan vatandaşı bir Ermeni olduğunu, 15 yıldır da Antalya’da yaşadığını anlatan Diana S., şunları söyledi: “Sanık bana otelde çalıştığını söyledi. Ben de o tarihte iş arıyordum. Bana otelde iş bulabileceğini söyledi. Ben de kendisine telefon numaramı verdim. Ertesi gün bana nasıl bir iş bulacağını konuşmak için giriş kattaki evime geldi. Otururken üzerinde bulunan bıçağı çıkarıp para istedi. Bıçakla tehdit edip odaları dolaştırdı. 600 lira paramı, banka kartımı, diplomamı, pasaportumu, iki cep telefonumu, bir kol saatimi aldı.”

DÖRT SUÇTAN CEZA ALDI
Sanık Osman B. ise her iki duruşmada da suçlamaları kabul etmedi. Sanık, Ayşe E.’ye cinsel saldırı suçundan 20 yıl, hürriyeti kısıtlamak suçundan 10 yıl, silahlı yağma suçundan da 10 yıl olmak üzere 40 yıl hapis cezası verilen Osman B., Diana S.’ye karşı işlediği silahlı yağma suçundan da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Osman B. hakkında benzer suçlardan başka davaların da devam ettiği öğrenildi. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle