Hoşgeldiniz  

Beycik yolu asfaltlanıyor

Semih Köken | 04 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Ekonomi, Gündem, Yaşam A- A+

Beycik yolu asfaltlanıyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Kemer’in Beycik Mahallesi’nin 6 kilometrelik yolunun asfaltlanması için çalışma başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı sıcak asfalt ekipleri asfalt çalışmaları devam ediyor. Kemer İlçesi Beycik Mahallesinde sıcak asfalt çalışması başlattı. Daha önce asfalt programına alınan yolda bir süredir alt temel dolgu ve sıkıştırma çalışmaları sürüyordu. Filler malzemesi ile sıkıştırılan ve astarlanan yol sıcak asfaltla kaplanıyor. 6 kilometre uzunluğunda olan Beycik Mahalle yolu kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

YOL KAYMAK GİBİ OLUYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Beycik Mahalle Muhtarı Cemil Beyrek devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerin Antalya’nın dört bir köşesinde gece gündüz çalıştığını söyleyen Akdemir, “Altyapı çalışmalarının tamamlandığı yollarımız Belediye Başkanımız Menderes Türel’in tabiriyle kaymak gibi olmaktadır. Asfalt çalışmalarımızı standartlara uygun olarak son derece modern bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Yolunuz hayırlı olsun” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle