Hoşgeldiniz  

Beşiktaş Ömer Şişmanoğlu’nu istiyor

Semih Köken | 20 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Beşiktaş Ömer Şişmanoğlu’nu istiyor

ANTALYASPOR’un, Beşiktaş’tan kiraladığı ve sözleşmesinde yeniden çağırma opsiyonu bulunan Ömer Şişmanoğlu’yla siyah beyazlıların ilgilendiği kaydedildi. Yönetim, İsviçre takımının transfer teklif alan ve ayrılmayı isteyen Embilla Etame hakkında kararı genel kurul sonrası görevi devralacak yeni yönetimin değerlendirmesine bırakacak.
ANTALYASPOR'UN, BESIKTAS'TAN KIRALADIGI VE SOZLESMESINDE YENIDEN CAGIRMA OPSIYONU BULUNAN OMER SISMANOGLU'YLA SIYAH BEYAZLILAR ILGILENDIGI KAYDEDILDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)
Antalyaspor’da transfer döneminde 30 Haziran’da yapılacak olağan üstü genel kurul sessizliği hakim. Mevcut başkan Gültekin Gencer’in aday olmayacağını belirttiği genel kurul için adaylığını açıklayan Ali Şafak Öztürk’ün seçilmesi öngörülüyor. Mevcut yönetim takımdaki futbolcuların geleceği ile transfer edilecek futbolcular değerlendirmeyi yeni yönetime bıraktı. Antalyasporlu futbolculardan Etame Mbilla ile Samuel İnkoom’a transfer teklifi geldi. Mbilla’nın da İsviçre takımından yapılan teklife sıcak baktığı ve takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Portekizli teknik direktör Morais’in alternatif futbolcu bulunması halinde Mbilla’nın transferine sıcak bakması nedeniyle kararın yeni genel kurul sonrası yeni yönetimin verecek.

Antalyaspor’da sezonun ikinci yedek kulübesinden oyuna sonradan girerek attığı gollerle adından söz ettiren Ömer Şişmanoğlu’nu Beşiktaş’ın istediği öğrenildi. Antalyaspor ile devre arasında 1.5 yıllığına kiralık olarak imza atan golcü futbolcunun sözleşmesinde, Beşiktaş’ın geri çağırma opsiyonu yer alıyor. Beşiktaş’ın Ömer Şişmanoğlu’nu 30 Haziran’a kadar çağırma hakkı bulunuyor. Morais’in sezon sonunda hazırladığı raporda gelecek sezon kadroda yer vermeyi düşünmediği isimler arasında yer alan Osman Çelik, Seddar Karaman, Ömer Kandemir, Ahmet Aras ve Lokman Gör de ayrılmak istediğini kulübe bildirdi. Yönetimin Osman ile Lokman’ı kiralık olarak başta takıma vermeyi planlıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle