Hoşgeldiniz  

Benay ve Taygun dünya üçüncüsü

Semih Köken | 25 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Benay ve Taygun dünya üçüncüsü

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın masa tenisi raketi hediye ettiği iki özel sporcu Benay Balcı ve Taygun Arı, verdikleri sözü tuttu ve İtalya’da düzenlenen down sendromlu sporcuların olimpiyatı Trisome Games’de dünya 3’cüsü oldu.
MURATPASA BELEDIYE BASKANI UMIT UYSAL'IN MASA TENISI RAKETI HEDIYE ETTIGI IKI OZEL SPORCU BENAY BALCI VE TAYGUN ARI, VERDIKLERI SOZU TUTTU VE ITALYA'DA DUZENLENEN DOWN SENDROMLU SPORCULARIN OLIMPIYATI TRISOME GAMES'DE DUNYA 3'CUSU OLDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Muratpaşa Belediyesi, Engelsiz Kafe’nin yanı sıra sportif faaliyetleri desteklemek amacıyla spor tesis yaparken, özel sporcuları da destekliyor. Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de, 21 Mart’ta gerçekleştirilen Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde Antalya Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını da ağırlamış ve spor malzemesi hediye etmişti.

BAŞARI SÖZÜ ALMIŞTI

Masa tenisçiler Benay Balcı ve Taygun Arı’ya, masa tenisi raketi ile topu hediye eden Başkan Uysal, başarı sözü almıştı. Down Sendromlular Erkek ve Bayan Masa Tenisi Milli Takımı’nda yer alan Benay Balcı ve Taygun Arı, İtalya’nın Floransa kentinde düzenlenen Trisome Games 2016 oyunlarında Dünya 3’üncüsü oldu.

‘VERDİKLERİ SÖZÜ TUTTULAR’

Benay Balcı ve Taygun Arı’nın kazandığı başarının sadece kendilerini değil tüm Antalya’yı gururlandırdığını belirten Başkan Uysal, “Antalya Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü’nü, Benay ve Taygun’u, verdikleri başarı sözünü tuttukları için ayrıca kutluyorum. Çocuklarımızın, sosyalleşmeleri ve hayatlarını olumlu yönde etkilemek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle