Hoşgeldiniz  

“BEN KİMSEYİ ÖLDÜRMEDİM”

SEMİH KÖKEN | 16 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’da evine gelen eski sevgilisi 22 yaşındaki Semih Al’ı kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla 23 yaşındaki Selma Yıldız hakkında ömür boyu hapis cezası istendi. Annesi Fatma Yıldız hakkında da suç delillerini yok etmeye teşebbüs suçundan 5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Antalya’da geçen yıl 30 Temmuz akşamı Duraliler Mahallesi 4582 Sokak’taki evde meydana gelen kavgada iddiaya göre Selma Yıldız, Elazığ’ın Palu İlçesi’nden gelen eski erkek arkadaşı Semih Al’ı bıçakladı. Semih Al hastanede hayatını kaybetti, olayda kullanılan bıçağı da Selma Yıldız’ın annesi Fatma Yıldız pencereden aşağıya attı. Olaydan sonra Selma Yıldız tutuklanırken, annesi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Antalya 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 9’uncu duruşmasına sanık Selma Yıldız ile tutuksuz yargılanan annesi Fatma Yıldız ile tarafların avukatları katıldı.
Duruşmada Cumhuriyet Savcısı Ata Köycü esas hakkındaki görüşünü açıkladı. Savcı Köycü, sanık Selma Yıldız’ın yaşadığı tartışma ve darp nedeniyle kızgınlık ve tahrik altında ekmek bıçağıyla Semih Al’ı göğsünden bıçakladığını belirterek sanığın ömür boyu hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti. Annesi Fatma Yıldız’ın da kızının işlediği suçun delillerini yok etmek amacıyla olayda kullanılan bıçağı evin penceresinden fırlatarak yok etmeye çalıştığı için 5 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını isteyen Köycü, Selma Yıldız’ın tutukluluk halinin de devamını talep etti.
Savcılığın esas hakkındaki görüşüne karşılık Selma Yıldız, “Ben kimseyi öldürmedim. Ben başka seçeneğim olmadığı için tek suçum elime sadece bıçak almamdır. Kaldı ki öldürmek isteseydim, yaralandıktan sonra kendisine hastaneye götürmezdim” dedi. Fatma Yıldız da yöneltilen suçlamayı kabul etmediğini söyledi.
Selma Yıldız’ın esas hakkındaki görüşe karşı savunması için süre verilmesine karar veren mahkeme duruşmayı 9 Haziran’a erteledi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle