Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediyeler EXPO 2016’da kültürlerini tanıtacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçe belediyesi, EXPO 2016 Antalya’ya

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçe belediyesi, EXPO 2016 Antalya’ya kuracakları sergi alanlarıyla, bölgelerinin kültürlerini dünyaya tanıtacak.

Antalya’da 23 Nisan – 30 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek EXPO 2016’nın alt temalarından biri olan ‘Yeşil Şehirler’ kapsamında, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri, sergi alanında bölgelerinin kültürlerini tanıtma imkanı bulacak. Ulusal ve uluslararası kongrelerin, panellerin, toplantıların ve seminerlerin organize edileceği EXPO 2016 Antalya’da belediyeler, kuracakları ‘Belediye bahçeleriyle’ 6 ay boyunca kendilerine özgü kültürleri sergileyecek.

Aksu’daki EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı VIP Basın Merkezi Toplantı Salonu’na gelen belediye görevlilerine, EXPO 2016 Antalya Ajansı Akreditasyon Direktörlüğü’ne bağlı yetkililer, brifing verdi. Kendi mimari yapılarını ilçe kültürleriyle birleştirecek ilçelerin bahçeleri, EXPO 2016 sonrasında da kalıcı olarak sergi alanında varlıklarını sürdürecek. (Haber Merkezi)