Hoşgeldiniz  

Belediye’de Cemaat araştırması

Semih Köken | 17 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Belediye’de Cemaat araştırması

Kemer Belediyesine “Acele ” ibaresi ile gönderilen Valilik genelgesi ile kurumlarda bulunan Cemaat yapılanmasıyla ilgili bilgi ve doküman istenildi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise Başkan Yardımcılarına ve Daire Müdürlerine gerekli talimatı vererek “Belediye’de Cemaat Yapılanması” olup olmadığı araştırılması talimatı vermişti.
4 ay önce yapılan araştırma sonucunda Kemer belediyesi bünyesinde cemaat yapılanması olmadığı tespit edilerek Antalya valiliğine bildirilmişti.
Konu hakkında bir açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; “Antalya Valiliğimizden aldığımız “Acele” ibaresi ile gelen genelge doğrultusunda belediyemiz bünyesinde gerekli incelemeler yapılarak Cemaat yapılanması olmadığı tespit edilmiş olup bir yazı ile valiliğimize bildirmiştik. Bu doğrultuda Kemer belediyesi olarak kurumumuzda paralel devlet yapılanması ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı personeline yönelik olarak Belediyemizde adli ve idari ceza alan personel bulunmamaktadır. Başkan Gül; bu konunun Pazartesi günü Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri yapılacak toplantı sonucunda tekrar değerlendirmeye alacağının da altını çizdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle