Hoşgeldiniz  

Belediye Yaşlı Vatandaşları Unutmuyor

Semih Köken | 10 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Belediye Yaşlı Vatandaşları Unutmuyor

Kemer Belediyesi, ilçedeki 65 yaş üstü vatandaşları sevindirmeye devam ediyor.
Sosyal Belediyecilikte yaşlı vatandaşları unutmayan Kemer Belediyesi 65 üstü tüm vatandaşlara doğum gününde sürpriz olarak pasta gönderiyor.
Belediye Başkanı Mustafa Gül, yaşlıları hatırlamak ve onları mutlu etmek adına başlattıkları uygulamanın 6 yıldır devam ettiğini “Kemer’de 65 yaş üstü vatandaşları evlerinde ziyaret ederek doğum günlerini kutluyor, bizlere ilretmek istedikleri istek, dilek ve önerilerini dinliyor, sohbet ediyoruz.” Dedi
6 yıldır yapılan uygulamada Kemer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, bu yıl Ocak ayından, Eylül ayına kadar 1566 adet 65 yaş üstü vatandaşı evinde ziyaret edip, doğumgünü pastalarını teslim ederek halini hatırını sordu. Bu yıl 65 yaşına giren 100 kişi ilk defa pastalarını aldılar. Kemer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri ziyaret ettikleri 65 yaş üstü vatandaşların ellerini öperek, doğum günlerini kutlayıp, Başkan Gül’ün tebrik mesajını da ilettiler. Sürpriz karşısında son derece mutlu olan 65 yaş üstü vatandaşlar, Başkan Gül’e ve belediye ekibine teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle