Hoşgeldiniz  

Belediye personeli çocukları sevindirdi

Semih Köken | 23 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Belediye personeli çocukları sevindirdi

DÖŞEMEALTI Belediyesi çalışanları kendi aralarında topladıkları paralarla ilçede maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarını bayramlık alışverişine götürdü.

 

Döşemealtı Belediyesi çalışanları, Ramazan Bayramı öncesi ilçede maddi durumu iyi olmayan çocuklara bayramlık kıyafet almak için aralarında yardım topladı. Nar Masa personeli tarafından başlatılan kampanya kapsamında ilçede maddi durumu iyi olmayan aileler tespit edilerek çocukları evlerinden alınıp alışverişe götürüldü.

 

Farklı mahallelerden 30 çocuk Erasta Alışveriş Merkezi’nde bulunan bir mağazaya götürülerek istedikleri kıyafetler alındı. Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın miniklere eşlik ederek, beğendikleri kıyafetleri giymelerine yardımcı oldu. Çocuklar daha sonra yine aynı AVM içerisinde bulunan bir başka mağazada ayakkabılarını aldı.

 

Bayramlık alışverişini tamamlayan çocuklara, Nar Masa ekibi hamburger ikram etti. Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın, çocuklara özel olarak hizmet etti. Gönüllerince eğlenen ve yüz boyaması yaptıran çocuklara hediyeler dağıtıldı. Minikler daha sonra Döşemealtı Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanı Turgay Genç ile tanışıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle