Hoşgeldiniz  

Belediye Asfalt Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

SEMİH KÖKEN | 07 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel A- A+

Geçtiğimiz yıl, yol açımı, Kaldırım, Bordür, Tretuvar, Asfalt ve Derelere istinat duvarı yapımında hedefinin üzerine çıkan Kemer belediyesi, bu yılın başından Temmuz ayına kadar sürdürdüğü çalışma kapsamında Göynük, Tekirova, Beldibi, Çıralı ve Çamyuva olmak üzere bir Sokak ve kaldırımlarda çalışmalarına devam eden Kemer Belediyesi, bu yıl da hedef yükseltmeyi planlıyor.
Sokak ve caddelerin yapımına hız kesmeden devam eden Kemer Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yol açım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yollarla birlikte, Su giderleri, Kaldırım, bordür ve tretuvar çalışması da yapılarak bölge modern görünüme kavuşturuluyor. Gece ve gündüz çalışmalarını geç saatlere kadar sürdüren ekipler, cadde ve sokakların alt yapı sorunları giderildikten sonra asfaltlama çalışmalarını tamamlıyor.
Belediye Başkanı Mustafa Gül, büyüyen Kemer ile birlikte çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Yol genişletme, kaldırım alt yapı ve asfaltlama çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini söyledi. Başkan Gül Kemer’in her bölgesini cazibe merkezi haline getireceğiz. Projelerimizin yanı sıra alt yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Yol açımı, alt yapı ve asfaltlama çalışmalarımızda, bozuk ve dar olan yolu olan bölgelerimizde aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz, Kemer genelinde belirlenen programlar dahilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle