Hoşgeldiniz  

Beldibi Ortaokul Öğrencilerde Bisikletlerine Kavuştu

Semih Köken | 17 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Beldibi Ortaokul Öğrencilerde Bisikletlerine Kavuştu

Kemer Belediyesinin sosyal anlamda başlatmış olduğu projelerinden biri olan “Bisiklet Dağıtımı” Göynük Mahallesine bağlı Beldibi’nde de devam etti.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Beldibi Ortaokulu 6,7 ve 8’inci sınıfa 75 toplamda ise bu güne kadar 925 öğrenciye bisiklet hediye etti.
Beldibi Ortaokulunda yapılan bisiklet dağıtım törenine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Vekili Cumali Afşin, Başkan Yardımcıları, Ahmet Can, Kemal Yüksel Semih Top ve Nuray Minta, Meclis Üyesi Sedat Akan, Kemer Belediyesi Daire Müdürleri okul yönetimi, öğretmenler, öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Erol Öztürk; Öncelikle Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Gül ve ekibini burada görmekten çok mutluyum. Bu gün ise burada çocuklarımızın daha sağlık bir nesil yetişebilmesi için yaklaşık 75 öğrencimize Kemer Belediyesi bisiklet dağıtıyor. Okulumuzun her türlü ihtiyaçlarını karşılayan ve bizlerin istekleri olan Boya, Badana ve Okulumuzun her türlü ihtiyacına cevap veren başta Kemer belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül olmak üzere belediye çalışanlarına teşekkür ederim. Dedi

Kemer Belediyesinin sosyal anlamda başlatmış olduğu projelerinden biri olan “Bisiklet Dağıtımı” devam ediyoruz diye sözlerine başlayan Başkan Mustafa Gül; okullarımıza bisiklet dağıtmakla kalmıyoruz “Geçen yıl baktığımız zaman sadece okullarımızın boya, badana ve çocuklarımıza almış olduğumuz ihtiyaçları ve vermiş olduğumuz desteklerde harcamış olduğumuz para yaklaşık 3 Milyon TL dir. Bu yatırımları çocuklarımıza yapıyoruz diyen Başkan Gül “geleceğe, çocuklarımıza ve insana yatırım yapıyoruz” Çünkü onlar bizim geleceklerimiz. Bir gün burada benim yerimde ve ya daha yüksek bir makamda bu çocuklarımızdan biri olacaktır. Burada görüldüğü gibi 75 Adet 6,7 ve 8. Sınıfa giden öğrencilerimizin bisikletlerini dağıtacağız. Sezon başında 5. Sınıfa giden öğrencilerimize tabletlerini verdik önümüzdeki Eylül ayında şuan 5. Sınıfa giden arkadaşlarımız bisiklet alacak ama şimdi 4. Sınıfa geçen öğrencilerimiz onlarda tabletlerini alacak. Dedi
Bu gün burada 75 öğrencimize bisiklet dağıtıyoruz, Beldibinde yolların yapılacağını ve çocukların daha sağlıklı bir şekilde bisikletlerine binebilmeleri için yapılan yollarda bisiklet yolu da yapılacağını söyleyen Başkan Gül; Beldibi benim için çok önemli benim Dedem de Beldibi halkından onun için Beldibi benim için ayrı bir yeri var. Beldibi deki temizliğe vurgu yapan Başkan Gül; burada yaptığımız çalışmalarla da güzel bir Beldibi yaratacağız. Hepinize hediye ettiğimiz bisikletler hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde binmezini temenni ederim diyerek son cümlesini de “Ne Mutlu Türüm” diyerek tamamladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle