Hoşgeldiniz  

Beldibi Atatürk Parkı temizlendi

Semih Köken | 21 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Beldibi Atatürk Parkı temizlendi

 

Kemer Belediyesi ekipleri, Beldibi Atatürk Parkı’nda geniş çaplı bir temizlik çalışması yaptı. Beldibi Tanıtım ve Dayanışma Gurubu çalışma için teşekkür etti.

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parklardaki temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Beldibi Atatürk Parkı’nı da geniş çaplı bir çalışma yaptı. Parkta piknikçilerin bıraktığı çöpler toplandı, ağaç dipleri temizlendi. Temizlik ekipleri park içindeki Kedievi’ni de temizleyip bakımdan geçirdi.
BELDİBİ’NDEN TEŞEKKÜR
Beldibi Tanıtım ve Dayanışma Grubu temizlik çalışması için Kemer Belediyesi’ne teşekkür etti. Gruptan yapılan açıklamada; “Yaz aylarında yerli ve yabancı turisti ağırlayan, günübirlik piknikçilerle birlikte ciddi bir yoğunluk yaşanan Atatürk Parkı ve Kedievi’nin çevresi çeşitli atıklar nedeniyle kirlenmişti. Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun bir çalışma ile parkımızı temizlemişlerdir. Başta Temizlik İşleri Müdürü Arif Bey olmak üzere tüm Kemer belediyesi temizlik personeline teşekkürlerimizi iletiriz” denildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle