Hoşgeldiniz  

“BEAUTY  WORLD” & “BY ALİYEV”   HİZMETE GİRDİ.

Semih Köken | 24 Ekim 2021 | Gündem, Yaşam A- A+

“BEAUTY  WORLD” & “BY ALİYEV”   HİZMETE GİRDİ.

ANTALYA’nın Konyaaltı  ilçesi 5 M Migros karşısına tam teşekküllü estetik ve güzellik merkezinin açılışı yapıldı.

Azerbeycanlı  iş insanı Jafer Aliyev tarafından açılan işyerinde Bayanlar için yok yok…

Türkiye ye geldiği günden itibaren ikinci vatanım diyerek Antalya ya yatırım yaptığını dile getiren  Jafer Aliyev “Turizm sektörüne yatırım yaparak SPA Merkezleri işletmemiz gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Turizm dışında da yatırım yapmak istedik ve Bayanlarımız için her şeyi birada bulabilecekleri Güzellik merkezi yapmak için yola çıktık. Bunun ilk şubesini şimdi açıyoruz. Halkımıza  Bayanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

5 M Migros karşısı  Akgün lunapark arkasında 

“BEAUTY  WORLD” & “BY ALİYEV” Markası ile hizmete giren  güzellik Merkezinin açılışına birbirinden seçkin davetliler katılırken  işletmenin açılış kurdelasını  Jafer Aliyev in Annesi NERGİZ HANIM  kesti.

Hizmete giren işyerinde Bayanlardan ilgi gören Cilt bakımı , Epilasyon , Tırnak  bakımı , Kaş Kirpik uygulamaları , EMS , Saç bakımı hizmetleri verilirken  230 metrelik alanda Bayanların rahat ve huzuru için düzenlenmiş atmosfer içinde tüm  kişisel bakımlarının yapıldığı bildirildi.

Müşterilerine Rezervasyonla hizmet vereceklerini dile getiren Jafer Aliyev  “Bayanlarımız zaten güzel bizde bu güzelliklere dokunarak daha da güzelleştirmek için buradayız BEKLİYORUZ”  dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle