Hoşgeldiniz  

Bayanlar Futbolda Bizde Varız Dediler

Semih Köken | 18 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Spor, Turizm, Yaşam A- A+

Bayanlar Futbolda Bizde Varız Dediler

Kemer Belediyesi tarafından birimler arası kaynaşmayı sağlamak ve çalışanların sosyal etkinlikler içerisinde yer alması amacıyla futbol turnuvası maçları devam ederken yeni kurulan Bayanlar takımları futbolda bizde varız diyerek erkeklere nispet edercesine ise sahada kıyasıya mücadele ederek seyircilerden büyük alkış aldılar.
Monte Kemer Halı Sahasında Altın Nar Bayanlar Takımı ile Yeşil Bahçe Bayanlar Takımı karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişme içinde geçen maçta Altın Nar Takımı Damla Çelik’in attığı 2 gol ve Yeşim Kurga’nın attığı gollerle Yeşil Bahçe Takımını 3-0 mağlup etti.

Başlama vuruşunu Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül ve iki takımın oluşumunda büyük emekleri olan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Elmas Demir yaptı. Sembolik başlama vuruşundan sonra maçın henüz 2’nci dakikasında sakatlanan Bahar Ayhan sahayı terk ederken, Bahar’ı eşi Emrah Ayhan teselli etti.
Maçta çok gol pozisyonuna giren Yeşil Bahçe takımı, Altın Nar ve gecenin başarılı kalecisi Emine Karakoyunlu’yu geçemedi. Maça oldukça hızlı başlayan ve sahanın yıldızları Altın Nar takımı ayağa daha iyi pas yaparak Yeşil Bahçe Takımını, Damla ve Yeşim’in golleri ile 3-0 yenerek taraftarından ve ailelerinden tam not aldılar.
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte galip takım mağlup takımı teselli ederken, mağlup olan Yeşil Bahçe takımı ise galip gelen Altın Nar Takımını kutladı.
Maçtan sonra Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Eşi Neşe Gül ve küçük kızları Lavin Nedret Gül tüm sporculara birer buket çiçek verdiler. Başkan Mustafa Gül yaptığı açıklamada, her iki takımı da tebrik ederim iyi mücadele ettiler. Kaynaşma birlik ve beraberlik örneğini bizlere gösterdiler. Büyük maçlarda bile bu kadar seyirci yok diyerek sözlerine devam eden Başkan Gül; demek ki bundan sonraki turnuvalarda bayanlar arası turnuvalar da düzenleriz. Bu futbol olur voleybol olur diyerek sözlerini tamamladı.


YER: Monte Kemer Halı Sahası
HAKEM: Ayhan Süel
ALTIN NAR BAYAN FUTBOL TAKIMI: Emine Karakoyunlu*****, Ebru Ergen*****, Damla Çelik*****, Süheyla Saz Öztürk****, Gamze Yazır***, Yeşim Kurga*****, Yasemin Çelik*****, Demet Tıraş***, Ebru Top***
YEŞİL BAHÇE BAYAN TAKIMI: Irem Karatekin**, Ayşen Uçaroğlu***, Melahat Kayrak***, Bahar Ayhan*, Melis Keskin*****, Funda Kurgan**, Tugba Işık**
KART: Yok
GOLLER: Dakika 12 ve Dakika 18 Damla Çelik, Dakika 20 Yeşim Kurga

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle