Hoşgeldiniz  

Batı Akdeniz Mimarlık Ödülleri Sergisi Açıldı

Semih Köken | 12 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Batı Akdeniz Mimarlık Ödülleri Sergisi Açıldı

Batı Akdeniz Mimarlık Ödülleri Sergisi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) EXPO 2016 Antalya içerisinde yer alan ATSO kurumsal bahçesinde açıldı.

ATSO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, açılışa ATSO Yönetim Kurulu üyesi mimar Ömer Dinç ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Açılışta konuşan ATSO Yönetim Kurulu üyesi Ömer Dinç, Batı Akdeniz Mimarlık Ödülleri Sergisinin ATSO kurumsal bahçesinde açılmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, “Geçtiğimiz yıl düzenlenen ödül töreninde ATSO olarak mimarlık mesleğine ve kente yaptığımız mimari katkıdan dolayı ödüle layık görülmüştük. Odamız kentin mimari çizgisine önemli katkılar koyduğu için ve mimarlık mesleğine önemli destekler verdiği için jüri özel ödülüne layık görülmüş ve kente verdiği değer bir kez daha ortaya çıkmıştı.” diye konuştu.

EXPO 2016 Antalya alanı içerisinde bulunan ATSO kurumsal bahçesinin de mimari olarak çok özel bir eser olduğunu belirten Dinç, Oda olarak yaptıkları her mimari çalışmanın altına özel bir imza koymak istediklerini, Kaleiçi’nde restore edilen ATSO Evi de, Antalya Kültür Sanat da bu anlamda özel projeler olduğunu kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle