Hoşgeldiniz  

Başları Taşla Ezilerek Öldürülen Çift, Defalarca da Bıçaklanmış

SEMİH KÖKEN | 26 Nisan 2015 | Gündem A- A+

Eskişehir’in Günyüzü ilçesinde, evlerinin bahçesinde başları taşla ezilerek öldürüldüğü iddia edilen yaşlı çiftin, aynı zamanda defalarca bıçaklandığı da ortaya çıktı.

Eskişehir‘in Günyüzü ilçesinde, evlerinin bahçesinde başları taşla ezilerek öldürüldüğü iddia edilen çiftin, aynı zamanda defalarca bıçaklandığı belirlendi.

VÜCUTLARINDA ONLARCA BIÇAK YARASI TESPİT EDİLDİ

Edinilen bilgiye göre, Mustafa K. (64) ile eşi Tevhide K. (60), Gümüşkonak Mahallesi’ndeki evlerinin bahçesinde yakınları tarafından hareketsiz halde bulunmuş, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaşlı çiftin hayatını kaybettiği tespit edilmişti. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılan cesetlerin otopsisi yapıldı. Buna göre, Mustafa K.’nin boğaz ve göğsünden de olmak üzere 15 yerinden bıçaklandığı ve başının taşla ezildiği, eşi Tevhide K.’nin de sırt kısmından bıçaklandığı ve başının taşla ezildiği belirlendi. Mustafa K.’nin cenazesinin Günyüzü ilçesi Gümüşkonak Mahallesi’nde, eşi Tevhide K.’nin de Eskişehir‘de toprağa verildiği öğrenildi.


Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, vahşeti gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle