Hoşgeldiniz  

Başkan Vekili Güven, Beldibi’nde Çalışmaları Yerinde İnceledi

Semih Köken | 06 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Başkan Vekili Güven, Beldibi’nde Çalışmaları Yerinde İnceledi

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Kemer ve Mahallerinde çalışmalar hız kesmezken Beldibi’de yapılan yol kaldırım ve yağmur suyu drenaj hatları çalışmalarını yerinde inceleyen Kemer Belediye Başkan Vekili Ahmet Ali Güven çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Başkan Mustafa Gül’ün görevli olması ile Başkan Vekili yapan Ahmet Ali Güven çeşitli mahallerde yapımları devam eden çalışmalardan biri olan Beldibi Yol, Kaldırım ve Yağmur Suyu Drenaj hatlarını da yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürü Ümit Selçuk Çelik’ten bilgi alarak turizm sezonu başlaması ile birlikte çalışmalara hız verilmesini istedi.
Kıssa bir sürede bitirilmesi beklenen Beldibi yollarında ekipler 24 saat gece gündüz çalışmalarını sürdürürken sorunlu yollar birer birer tamamlanmaya başlandı.
Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Vekili Güven; “Kemer belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül’ün talimatı ile sorunlu Beldibi ana cadde ve sokaklarda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en kıssa zamanda yollarımızı, kaldırımlarımızı ve yağmur suyu drenaj hatlarının çalışmalarını tamamlayıp Turizm bölgesine yakışır bir yol yapıp Beldibi halkımızın hizmetine sunacağız. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle