Hoşgeldiniz  

Başkan Vekili Can, Yapımı Devam Eden Yolları Yerinde İnceledi

Semih Köken | 14 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Başkan Vekili Can, Yapımı Devam Eden Yolları Yerinde İnceledi

Kemer Belediyesi Turizm sezonu yaklaşması nedeniyle yol, kaldırım, yağmur suyu drenajı çalışmalarını aralıksız sürdürürken Başkan Vekili Ahmet Can çalışmaları yerinde inceledi.
Fen İşleri Müdürü Ümit S. Çelik ile birlikte önce Kemer Merkez Adliye önü Kemal Sunal Caddesinde çalışmaları inceleyen Başkan Vekili Ahmet Can çalışmalara hız verildiğini, Cumartesi ve Pazar Günü çalışmalar aralıksız devam edilerek yol ve kaldırım tamamlandıktan sonra aynı günlerde Adliye girişi de yapılacağının da söyledi.
BELDİBİNDE 1,5 KİLOMETRE YAĞMUR SUYU DRENAJ HATI


Kemer merkez’de incelemelerin ardından Beldibine geçen Başkan Vekili Can buradaki yol yapımını ve Yağmur Suyu Drenaj hattı çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Ümit S. Çelikten bilgi alarak çalışmalara hız verilmesi talimatında bulundu.
GÖYNÜK 3085 SOKAKTA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Göynük Mahallesi, Esentepe mevki 3085 sokakta ise çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Can, sokak sakinleri ile de sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Buradaki çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Başkan Vekili Ahmet Can, “tüm mahallelerde çalışmalarımız Göynük’te olduğu gibi aralıksız devam ediyor. 3085 sokaktaki çalışmalarımızda yol, kaldırım, kış aylarında yağmur suyu yaz aylarında ise bahçe sulamaları için su giderlerini mevsimine göre yapıyoruz. Kemer belediyesi olarak her mahalle ve sokakta ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor ve bu çalışmalar en kıssa sürede tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle