Hoşgeldiniz  

Başkan Uysal’dan pehlivanlara moral ziyareti

Semih Köken | 22 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Başkan Uysal’dan pehlivanlara moral ziyareti

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 655’inci tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde er meydanına çıkacak Muratpaşa Belediyespor pehlivanlarını Edirne’de ziyaret ederek başarılar diledi.

Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde altın kemerin iddialı ismi Ali Gürbüz’ün de yer aldığı Muratpaşa Belediyespor pehlivanları, er meydanındaki 655’inci randevuya Korkuteli ve Muratpaşa Belediyesi Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi’nde hazırlandı. Başpehlivanın 24 Temmuz Pazar günü Sarayiçi Güreş Sahası’nda yapılacak final güreşiyle belli olacağı Kırkpınar için dün Edirne’ye geçen pehlivanlar, zorlu karşılaşmalar öncesi Edirne’de Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’la buluştu.

Muratpaşa Belediyesi başpehlivanı Ali Gürbüz ve belediye adına er meydanında ter dökecek 30 pehlivanla öğle yemeğinde bir araya gelen Uysal, sporculara başarı dileğinde bulundu. Başkan Uysal, “Kırkpınar’da altın kemerin kazanılması noktasında artık bir Antalya geleneği oluştu. Bu gelenek içinde Muratpaşa önemli bir yer tutuyor. Bu geleneğin bu yıl da devam edeceğini, altın kemerin yine Antalya’ya geleceğine inancım tamdır” diye konuştu. Başkan Uysal’ın moral ziyaretinde başpehlivan Gürbüz, takım arkadaşlarıyla birlikte çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek tek amacının altın kemeri alarak Antalya’ya dönmek olduğunu söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle