Hoşgeldiniz  

BAŞKAN UYSAL,BAŞKAN GÜL’Ü TEBRİK ETTİ

Semih Köken | 25 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

BAŞKAN UYSAL,BAŞKAN GÜL’Ü TEBRİK ETTİ

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek CHP’ye katılımından dolayı tebrik etti. Samimi bir havada geçen ziyarette bulunan iki başkan görüş alışverişinde bulundular.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti. Samimi bir havada geçen görüşmede iki başkan, belediyecilik faaliyetleri konusunda işbirliği yapmak ve ortak projeler üretmek konusunda görüş birliğine vardılar

TAKDİRLE TAKİP EDİYORUZ”
Yoğun programı nedeniyle ziyareti biraz gecikmeli olarak gerçekleştirdiğini kaydeden Uysal, “Kemer ilçemizdeki çalışmalarınızı ve hizmetlerimizi takdirle takip ediyoruz. Gönlümüz hep sizinle… CHP’ye katılımızdan dolayı sizi kutluyorum. Aynı partinin çatısı altında halkımıza hizmet vermekten onur duyacağımı belirtmek isterim” dedi.

HİZMETLERDE İŞBİRLİĞİ
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de nazik ziyaretinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür ederken, “Bölgenizde çok güzel hizmetler veriyorsunuz. Biz de sizi takdirle takip ediyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizde düzenli olarak görüş alışverişinde bulunmakta ve ortak projeler üretmekte fayda görüyorum” şeklinde konuştu.

UYSAL’A ÖZEL TABLO
Ziyaret sonunda Başkan Gül, Başkan Uysal’a özel hazırlanmış bir Kemer tablosu ile ziyaret anısına bir plaket takdim etti. Başkan Mustafa Gül, Muratpaşa Belediyesi’ne en kısa sürede iade-i ziyarette bulunacağını belirtirken Başkan Ümit Uysal, “Sizi belediyemizde ağırlamaktan onur duyarım” dedi. Ziyarette Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel de hazır bulundu.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle