Hoşgeldiniz  

Başkan Türel, Başbakan Davutoğlu ile birlikte Amerika’da

Semih Köken | 24 Eylül 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Birleşmiş Milletlerin Newyork’ta bulunan merkezinde ABD Başkanı Barack Obama’nın başkanlığında gerçekleştirilecek bir toplantıya katılmak için Amerika’ya gitti. Başkan Türel, G20 zirvesinin ev sahibi şehrin Belediye Başkanı olarak dünya liderleri ile bir araya gelecek ve dünyanın en önemli şehirlerinin Belediye Başkanları ile fikir alışverişinde bulunacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti. Başbakan Davutoğlu ve Başkan Türel, Şubat ayında yapılan Şiddet İçeren Aşırılıkla Mücadele Beyaz Saray Zirvesi’nin ardından kurulmasına karar verilen, Güçlü Şehir Ağının ilk toplantısına katılacak. Aralarında Antalya’nın da bulunduğu Paris, Oslo, Montreal, Newyork, Londra gibi dünyanın en önemli 20 şehrin üye olduğu güçlü şehirler ağının ilk toplantısına ABD Başkanı Barack Obama Başkanlık edecek.

Şehirler arasında şiddet ve suçla mücadelede iş birliğini geliştirmek, tecrübeleri paylaşmak için atılacak adımların konuşulacağı toplantıda, teröre karşı ortak tavır geliştirilecek.

Her yıl farklı medeniyetlerden milyonlarca turisti ağırlanmasına rağmen dünyanın en güvenli şehirlerinden biri olan Antalya’nın deneyimlerini anlatacak olan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, aynı zamanda G20 zirvesinin ev sahibi olarak dünya liderleri ile bir araya gelecek.Başkan Türel, Amerika’da bulunduğu süre içerisinde sivil toplum kuruluşları, ekonomi çevreleri ve düşünce kuruluşları (Think Tank) ile de temaslarda bulunacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle