Hoşgeldiniz  

Başkan Türel: “Antalya-Kemer arasında deniz toplu ulaşımını başlatacağız”

SEMİH KÖKEN | 28 Nisan 2014 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Turizm, Yaşam A- A+

kemer-döşemealtı bsk

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya- Kemer arasında deniz toplu ulaşımını en kısa zamanda başlatacaklarını açıkladı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e kutlama ziyareti gerçekleştirerek, başarı diledi. Gül ve Genç’ten ilçelerinin sorunlarını dinleyen ve görüş alışverişinde bulunan Başkan Menderes Türel, Antalya-Kemer arasında deniz toplu ulaşımını en kısa zamanda başlatacaklarını söyledi.

FİYATI UYGUN OLACAK

Deniz toplu ulaşımının kendisinin ilk belediye başkanlığı döneminde alınan 45 kişilik deniz taksilerle yapılacağını belirten Türel, “Antalya-Kemer arası deniz toplu ulaşımı projemiz, Akaydın döneminde çeşitli bahanelerle itibarsızlaştırılmak istendi. Oysa biz bu deniz araçlarını Deniz Ticaret Odası’nın önerisiyle almıştık. Bunların en uygun araçlar olduğunu onlar söylemişti. Atıl bırakılan bu projemizi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Fiyatı da fahiş olmayacak. Kemer’e karadan ulaşıma ödenen ücrete yakın bir ücret olacak. Toplu ulaşım belediyelerin vatandaşa hizmette asli görevidir. Bu nedenle kar amacı güdülen bir hizmet değildir. Vatandaşın memnuniyeti için gerekirse zarar de edilebilir” diye konuştu.

HİZMETİN ÖNÜNDE ENGEL OLMAYIZ

Vatandaşa hizmet noktasında ilçe belediye başkanları ile el ele vereceklerini ifade eden Başkan Türel, tüm ilçelerde çalışma toplantıları düzenleyeceklerini kaydetti. Türel, “Vatandaşa hizmette önünüzdeki engelleri aşmanız için biz size her türlü desteği veririz. Vatandaşa hizmetin önünde hiçbir zaman engel olmayız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle