Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Türel, Akaydın’ın dosyalarını açıyor‏

Bu haberin fotoğrafı yok

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Mustafa Akaydın dönemindeki ihaleye fesat, yolsuzluk usulsüzlük, zimmet iddialarıyla ilgili dosyaları Pazar günü yapacağı basın toplantısı ile açıklayacak.

Türel, milletvekili olarak dokunulmazlık zırhına kavuşmak isteyen Akaydın’ın Antalya’ya verdiği zararı belgeleri ile ortaya koyacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eski Başkan Mustafa Akaydın’ın yolsuzluk ve usulsüzlüklerle dolu iddiaları içeren dosyalarını kamuoyuyla paylaşacak. Pazar günü AK Parti İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyecek olan Türel, Akaydın’ın ile ilgili çok önemli belgeleri açıklayacak. Akaydın’ın 5 yılda Antalya’ya verdiği zararı ortaya koyacak.

Akaydın, başkanlık yaptığı dönemde yaşanan yolsuzluk ve usulsüzlükler ile ilgili hesap verecek mi?  Yapılan incelemelerde hangi usulsüzlükler çıktı? Akaydın döneminde yaşanan kamu zararının hesaplanabilen boyutları ne kadar? Neden milletvekili olmak istiyor? Akaydın’ın amacı milletvekili olarak dokunulmazlık zırhına bürünerek hesap vermekten kaçmak mı?

Tüm bu soruların cevabı Pazar günü yapılacak olan toplantıda verilecek. Akaydın döneminde yapılan şaibeli işler gün yüzüne çıkacak.